Declaraţia anului. Patronul lui Napoli, atac la Sarri. “Juventus nu a furat nimic!”

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
05/05/2018, 16:17
Declaraţia anului. Patronul lui Napoli, atac la Sarri. “Juventus nu a furat nimic!”
Sarri şi De Laurentiis sunt acum la cuţite

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, a vorbit despre felul în care vede el ratarea titlului şi în acest sezon. De Laaurentiis nu consideră că echipa sa a fost furată în folosul lui Juventus. Despre meciul Inter – Juventus 2-3 spune că antrenorul milanezilor, Luciano Spalletti, a greşit grav când a decis să îl scoată pe Icardi. Vede erorile arbitrului Orsato drept ceva obişnuit şi nu îi reproşează neuitilizarea VAR, pentru că au fost destule situaţii în care tehnologia a dat-o în bară. 

În opinia lui De Laurentiis primul om care trebuie să răspundă pentru ratarea titlului este antrenorul Maurizio Sarri. Aceasta deoarece nu a ştiut cum să-şi protejeze cei mai buni jucători, utilizând prin rotaţie tot lotul şi astfel s-a ajuns ca unii dintre ei să nu mai aibă resurse. Dacă nu se accidenta Ghoulam – spune el – nu am fi descoperit niciodată cât de bun jucător este Mario Rui.

Patronul lui Napoli aşteaptă să vadă ce va decide antrenorul său

Patronul echipei lui Chiricheş crede că şi decizia lui Sarri de a nu trata cu seriozitate Europa League la meciul tur cu Leipzig a avut repercusiuni, jucătorii ieşind din starea de concentrare. Abia după ce De Laurentiis a cerut ca la retur echipa să joace determinat şi nu să mimeze fotbalul, Napoli a fost aproape de o mare răsturnare, dar nu a reuşit să mai marcheze o dată.

De Laurentiis nu va încerca să tragă de Sarri, dacă acesta se va decide să plece. Numai că o va putea face doar dacă un club îi va plăti clauza de eliberare, care este una piperată: 7 milioane euro. Există deja tratative cu mai mulţi tehnicieni, dar ceva serios va fi vorba numai după ce Sarri îşi va preciza intenţiile.

Închide ×