Fotbal international

Patronul lui Napoli e mai rău decât Gigi Becali! De Laurentiis îl vrea înapoi pe Carlo Ancelotti după ce Gennaro Gattuso a pierdut patru din cinci meciuri

19.01.2020 | 20:19
Patronul lui Napoli e mai rau decat Gigi Becali De Laurentiis il vrea inapoi pe Carlo Ancelotti dupa ce Gennaro Gattuso a pierdut patru din cinci meciuri
Aurelio De Laurentiis și Carlo Ancelotti. Sursă foto: en.as.com
ADVERTISEMENT

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, este mai rău chiar și decât Gigi Becali în ceea ce privește schimbările de antrenori. De Laurentiis îl vrea înapoi pe Carlo Ancelotti, după ce Gennaro Gattuso a pierdut patru din cinci meciuri în Serie A.

De Laurentiis îl vrea înapoi pe Carlo Ancelotti

Aurelio De Laurentiis nu este mulțumit de cum merge Napoli sub comanda lui Gennaro Gattuso și îl dorește înapoi pe Carlo Ancelotti, tehnicianul care i-a pregătit pe napoletani în prima parte a sezonului. Presa din Anglia scrie că magnatul italian l-a sunat deja pe antrenorul pe care l-a dat afară în urmă cu doar o lună!

ADVERTISEMENT

De-a lungul șederii la Napoli, Ancelotti a fost nemulțumit de deciziile pe care le-a luat patronul și a refuzat să dea interviuri după un meci din grupele Champions League cu Red Bull Salzburg, în semn de protest.

Mai mult decât atât, De Laurentiis le-a tăiat tuturor fotbaliștilor și antrenorilor 25% din salariile pe luna noiembrie, inclusiv lui Ancelotti. Tehnicianul italian a ajuns între timp în Premier League la Everton, unde se simte mult mai bine decât în ultimele luni petrecute la Napoli.

ADVERTISEMENT
  • 11 este locul pe care îl ocupă Napoli în Serie A, cu 24 de puncte acumulate în 20 de partide

Ancelotti se simte bine la Everton

Carlo Ancelotti a readus-o pe Everton pe drumul cel bun în Premier League, după ce până la venirea lui, „caramelele” se aflau aproape de locurile de retrogradare. Încă de la numire, Ancelotti și-a exprimat mulțumirea și bucuria de a o antrena pe Everton.

„Everton este un club mare, cu o istorie bogată și o bază de fani foarte pasionați. Există o viziune clară din partea proprietarului și a consiliului de administrație pentru a obține succese și trofee.

ADVERTISEMENT

Aceste idei mă atrag ca manager și sunt încântat de posibilitatea de a putea lucra cu toată lumea la club pentru ca aceste țeluri să devină realitate”, a declarat Carlo Ancelotti în momentul prezentării oficiale.

  • 60 de ani a împlinit Carlo Ancelotti pe 10 iunie