Fotbal intern

Patronul lui Sepsi s-a săturat: „Sper să batem CFR-ul, să terminăm cu speculațiile!”

05.05.2021 | 22:09
Patronul lui Sepsi sa saturat Sper sa batem CFRul sa terminam cu speculatiile
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre toate speculațiile privind o apropiere față de CFR Cluj în play-off, iar acesta vrea să pună punct tuturor zvonurilor.

Patronul clubului vrea ca toate meciurile să fie jucate doar pe teren și a explicat că vine din rândul suporterilor și nu ar putea niciodată să favorizeze o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Laszlo Dioszegi le promite fanilor că în vară va face o campanie impresionantă de transferuri, iar după aducerea lui Cristi Bărbuț de la Craiova, vor mai urma alte șase transferuri.

Patronul lui Sepsi vrea să pună capăt speculațiilor despre „prietenia” cu CFR Cluj

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre sezonul pe care echipa sa l-a avut, dar a comentat inclusiv zvonurile privind o posibilă „prietenie” cu CFR Cluj în play-off.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că am ajuns iceberg-ul. Mi-ar plăcea locul trei, dar degeaba vrem să sărim doi metri, dacă noi putem sări doar unul, trebuie să fim realiști.

Eu vin din mijlocul suporterilor, eu știu ce înseamnă când un club joacă pentru altcineva. Mi-ar plăcea să batem CFR-ul și să terminăm cu speculațiile. Eu când am creat clubul cu alți trei prieteni, asta a fost deviza, să câștigăm fiecare meci doar pe teren”, a mai spus Laszlo Dioszegi la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„L-am transferat pe Bărbuț, dar nu ne oprim aici!”

Laszlo Dioszegi a vorbit despre transferul lui Cristi Bărbuț de la Craiova, însă anunță că nu se va opri doar la el, ci va mai aduce alți 5-6 jucători, dar aceștia trebuie să își dorească să evolueze pentru covăsneni.

Un aspect important în viitoarele transferuri, îl constituie dorința jucătorilor de a semna pe mai mulți ani cu Sepsi, nu doar pe un sezon: „Săptămâna trecută, am reușit să-l transferăm pe Cristi Bărbuț, dar nu ne oprim aici”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să aducem 5-6 jucători care să fie doar cu gândul aici și să nu schimbe echipa în fiecare vară”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT