Premier League

Patronul lui Tottenham are un iaht în valoare de 125 milioane de euro! Miliardarul Joe Lewis locuiește aproape în permanență pe el. Foto și Video

17.05.2020 | 10:36
Patronul lui Tottenham are un yacht în valoare de 125 milioane de euro! Miliardarul Joe Lewis locuiește aproape în permanență pe el. Foto: The Sun.co.uk
ADVERTISEMENT

Joe Lewis, patronul lui Tottenham, este unul dintre puținii autohtoni deținători de cluburi din Premier League, care se poate lăuda cu o avere fenomenală, în jur de 4,3 miliarde euro.

Iahtul se numește Aviva și are 98 de metri lungime

Miliardarul lui Spurs are însă un mod mai aparte de a-și petrece viața și a-și desfășura afacerile. În locul unei locuințe somptuoase, el preferă să își petreacă mare parte din timp, zilnic, la bordul unui iaht care măsoară nu mai puțin de 98 de metri.

ADVERTISEMENT
Așa arata yachtul de 125 de milioane de euro al lui Joe Lewis, patronul lui Tottenham

Luxoasa proprietate pe ape a costat nu mai puțin de 125 de milioane de euro și se numește Aviva. Aviva are dotări incredibile, ceea ce face din el cel mai performant iaht existent în rândul patronilor din sport (vezi video AICI), cu mult peste ceea ce deține rusul Roman Abramovich, proprietarul lui Chelsea.

Sală de tenis în mărimi naturale pe iaht

Pe iaht a fost amplasată inclusiv o sală de tenis indoor cu teren de dimensiuni competiționale. Deși are 83 de ani Lewis este un mare iubitor al sportului alb și obișnuiește să joace cu prietenii săi la bordul iahtului.

ADVERTISEMENT
Terenul de tenis de pe yachtul patronului lui Tottenham

Dar terenul de tenis se poate transforma instant în teren de fotbal , prin eliminarea fileului și montarea unor porți pentru futsal. Echipajul iahtului obișnuiește să joace fotbal sau tenis, de multe ori fiind prezent și Lewis.

Aviva e biroul de lucru

Lewis, care și-a făcut mare parte a averii din tranzacționarea valutară după ce a rulat mai multe restaurante și cluburi de noapte din anii 1960, își petrece cea mai mare parte a anului pe barca sa.

ADVERTISEMENT

Pentru șeful Spurs nu este doar un loc unde se poate bucura de o viață de lux, Aviva este perfect pentru a lucra de la distanță.

Iahtul îi oferă toate condițiile de lucru

“Comunicarea și informațiile sunt esențiale pentru mine.” Lewis a spus într-un interviu cu privire la cerințele sale pentru biroul său plutitor.

ADVERTISEMENT

“Pentru a fi eficient, am nevoie de telefoane și internet fiabile, acestea s-au îmbunătățit mult în ultimii ani, dar, este prea scump, prea lent și nu este constant fiabil.

A invitat echipa pe iaht în anul 2013

“Aviva este mai mult decât un birou; este, de asemenea, acasă pentru o mare parte a anului. Deci, pentru mine, este relaxant să lucrez de acasă, oriunde ar fi Aviva în lume.”

Poate fi folosit și pentru distracție, la fel cum a fost când a invitat echipa Spurs la bord în 2013, în timpul turneului lor din Bahamas.

Căpitanul Dawson impresionat de patron

Atunci, căpitanul echipei,  Michael Dawson a spus: „Nu l-am mai întâlnit niciodată până acum. A fost o experiență grozavă.

„Ce tip drăguț!Și iahtul acesta este ireal! Dar este doar un tip normal. Puteți discuta cu el despre orice. Ne-a făcut să ne simțim atât de bineveniți acolo. “

Lewis petrece cel mai mult timp în Bahamas

Iahtul stă cel mai mult timp în Bahamas, unde Lewis – al 12-lea cel mai bogat om din Marea Britanie – își petrece zilele fugind de regimul fiscal din Marea Britanie.

Aviva, care poate găzdui până la 16 oaspeți, este complet echipat pentru stilul de viață din Caraibe. Zona de relaxare exterioară are un set circular de plăcuțe de relaxare pe puntea solară, precum și plăcuțe de relaxare mai mici spre podul iahtului. De asemenea, o mare platformă de înot se poate deschide în mare, ceea ce înseamnă că poți avea propria ta plajă.

ADVERTISEMENT
Tags: