Sport

Patronul Rapidului a vorbit despre întoarcerea lui Săpunaru la naţională: “Ar fi trebuit să vorbească Mirel”

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a vorbit despre o posibilă întoarcere la națională a lui Săpunaru
23.08.2021 | 14:11
Patronul Rapidului a vorbit despre intoarcerea lui Sapunaru la nationala Ar fi trebuit sa vorbeasca Mirel
ADVERTISEMENT

Giuleștenii, antrenați de Mihai Iosif, nu au primit gol în primele 6 etape, fiind singura echipa din istoria Ligii 1 care reușește această performanță. Victor Angelescu laudă defensiva experimentată a celor de la Rapid, care și-a arătat clasa mai ales în meciul cu Botoșani.

Victor Angelescu: „Nu mă aștept să se întoarcă Săpunaru”

Într-o intervenție a lui Angelescu la PRO X, acesta a declarat că nu crede într-o întoarcere a lui Săpunaru la națională. Angelescu a mai vorbit despre perfomanța rapidului de a nu primi gol în 6 meciuri disputate. „Săpunaru s-a retras, nu mă aștept să se întoarcă, bănuiesc că ar fi trebuit să vorbească Mirel cu el, să îl convingă”

ADVERTISEMENT

“Nu ne așteptam, nu se aștepta nimeni, cu atât e mai frumos pentru că am reușit să intrăm în istorie. Avem un grup foarte unit, sunt convins că o să știe să reacționeze și când vom avea o înfrângere.

Au contat foarte mult acești jucători, știm ce înseamnă Săpunaru, îi știm calitățile lui Dragoș Grigore, ale lui Junior Morais, nu văd deloc ciudat faptul că jucam cu „veterani” în echipă.

ADVERTISEMENT

Sunt atâtea echipe din Europa care mizează pe o linie defenisvă experimentată, contează cum joci, nu vârsta fotbaliștilor!

Defensiva e cea mai bună, dar dacă vă uitați pe clasament, avem al doilea atac și cea mai bună apărare”

ADVERTISEMENT

Belu-Iordache și Alexandru Albu au fost propuși la națională

Acționarul majoritar de la Rapid, îi propune pe Belu-Iordache și Alexandru Albu la naționala României.

„Avem niște jucători care chiar merită să joace la națională. Belu, de exemplu, are un început de sezon senzațional și eu cred că este cel mai bun fundaș dreapta din prima ligă. 

ADVERTISEMENT

A fost în trecut și Albu la națională, care a jucat foarte bine la noi. Dar nu vreau să comentez deciziile lui Mirel Rădoi, îl respect, cred că știe ce face acolo și vom vedea dacă va convoca jucători de la Rapid”, a declarat Angelescu la PRO X

Ambii jucători au fost aduși de Rapid în această vară. Belu-Iordache a venit gratis după ce și-a încheiat socotelile cu Hermannstadt, în vreme ce Alexandru Albu a fost împrumutat de la Concordia Chiajna.

Atât Belu-Iordache, cât și Albu au jucat în toate cele 6 etape ale Ligii 1 scurse până acum. Fundașul dreapta are o pasă de gol, în meciul câștigat de alb-vișinii cu FC Argeș, scor 1-0.

ADVERTISEMENT