Patronul Romei cere VAR în Champions League după returul cu Liverpool!

Sorin Dumitrescu   
în Champions League
04/05/2018, 09:18
Patronul Romei cere VAR în Champions League după returul cu Liverpool!
În returul AS Roma - Liverpool arbitrul a închis ochii la henţul lui Alexander Arnold

James Pallotta, patronul american de origine italiană al Romei cere cu fermitate întroducerea VAR în Champions League după returul cu Liverpool. În jocul retur echipa italiană a fost clar prejudiciată prin neacordarea a două lovituri de la 11 metri. La una dintre cele două faze, fundaşul lui Liverpool, Trent Alexander Arnold are parada anului ca…portar, salvând golul cu mâna, situaţie care pe lângă penalty trebuia să îi aducă şi un cartonaş roşu.

Patronul Romei consideră că Real Madrid – Liverpool este o glumă de finală, nu pentru valoarea echipelor, care sunt, indiscutabil, de top, ci prin faptul că la Kiev ar fi trebuit să meargă Bayern Munchen şi echipa sa, ambele fiind eliminate nu prin superioritatea adversarului, ci prin intermediul, intenţionat sau nu, al arbitrajului.

Patronul Romei are puterea să felicite pe Liverpool

Este absolut clar că VAR-ul este necesar în Champions League pentru că nu poţi să treci peste astfel de lucruri. Puteţi să vă uitaţi şi voi. Dzeko nu e in ofsaid, e pus la pământ şi e penalty. În minutul 65 este un henţ evident pentru fiecare persoană din lume mai puţin cei de pe teren. În minutul 67 Schick este pus la pământ în care, sincer acum..

Ştiu că este dificil pentru arbitri, dar este chiar ruşinos să pierdem la general astfel. Apropo, ar fi trebuit să fie cartonaş roşu, aşa că eram în superioritate din minutul 63. Felicitări lui Liverpool, e o echipa grozavă, dar dacă nu vom avea VAR în Champions League, lucrurile de acest gen vor fi o adevărată glumă!”

Nu doar patronul Romei a luat poziţie după meciul cu Liverpool

Şi directorul sportiv al giallorossilor, spaniolul Carlos Monchi, a adoptat o poziţie ofensivă, el cerând întregului fotbal italian să ia poziţie, după ce şi Juventus şi Roma au fost grav prejudicate de arbitraj:

“Fotbalul italian trebuie să ridice tonul pentru că nu e normal. Schimbă totul. Am primit un gol din ofsaid în primul tur, acum am avut 2 penalty-uri neacordate, unul dintre acestea fiind clar cu cartonaş roşu. Este momentul să ţipăm, nu doar Roma pentru că şi Juventus a suferit aceeaşi soartă cu Real Madrid. Fotbalul italian trebuie să ţipe pentru că ce am văzut în această seară e şocant.

Se joacă cu inimile fanilor. Trebuie să o complimentăm pe Liverpool pentru calificare, însă trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Cu VAR, finala ar fi fost AS Roma – Bayern” .

Închide ×