ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Patronul unei echipe de Liga I a fost ELIBERAT

UPDATE: Cu toate că patronul Oţelului a fost eliberat, gălăţenii au rămas fără administratorul special, Lucian Ciofoaia. Acesta şi-a dat demisia într-o conferinţă de presă special...
Autor: Ionuţ Cataramă | 30.08.2014 | 14:26
Patronul unei echipe de Liga I a fost ELIBERAT

UPDATE: Cu toate că patronul Oţelului a fost eliberat, gălăţenii au rămas fără administratorul special, Lucian Ciofoaia. Acesta şi-a dat demisia într-o conferinţă de presă special organizată la Stadionul Oţelul: “Vreau să anunţ faptul că vineri, 29 august, mi-am depus demisia din funcţia de administrator special al clubului Oţelul Galaţi. Din acest moment, nu mai deţin nicio funcţie în cadrul clubului. Fac acest anunţ la Galaţi pentru că aici se află oamenii care iubesc şi susţin acest club: sportivii, angajaţii, partenerii, suporterii şi comunitatea locală. Tuturor le mulţumesc. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca acest club să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale, ţinînd cont de faptul că de mai bine de şase-şapte luni nu am mai avut niciun ajutor din partea acţionarilor. Sper ca retragerea mea să reprezinte un şoc pozitiv pentru club, care are perspective bune, mai ales dacă discuţiile purtate de ceva vreme cu un grup de investitori se vor concretiza cât mai curând”, a declarat Lucian Ciofoaia.

ADVERTISEMENT

 

Dan Adamescu, patronul echipei de Liga 1, Oţelul Galaţi, acuzat că le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Roventa, a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei. Judecătorii Curţii Supreme au decis definitiv că omul de afaceri va fi cercetat în arest la domiciliu.

1402241410_dan_adamescu_astra_asigurari_magazinul_unirea_ziarul_romania_libera

Dan Adamescu a fost arestat preventiv, pe 6 iunie, într-un dosar în care este acuzat de două infracţiuni de luare de mită. Omul de afaceri este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că ar fi mituit doi judecători de la Tribunalul Bucureşti, respectiv Ion Stanciu şi Elena Roventa. Potrivit anchetatorilor, cel care intermedia mita era George Dumitru, avocatul lui Adamescu, care s-a sinucis, însă, pe 20 mai, cînd s-a aruncat în faţa metroului.

ADVERTISEMENT

sursa: romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!