News

Patronul unui club de fiţe din Capitală, dosar penal după o petrecere dată în plină pandemie

24.11.2020 | 12:49
Patronul unui club de fite din Capitala dosar penal dupa o petrecere data in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Patronul unui club de fițe din Capitală s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după o petrecere cu zeci de invitați organizată în noaptea de luni spre marți.

În urma unei sesizări la 112, o echipă de la Poliția Capitalei s-a deplasat la un club din Sectorul 2 al Bucureștiului, acolo unde se derula o petrecere în care nu era respectată nicio regulă din pandemie.

ADVERTISEMENT

Polițiștii ajunși la fața locului au aplicat mai multe amenzi și au deschis un dosar penal, după ce au constatat că la petrecerea în cauză participă nu mai puțin de 19 persoane.

Dosar penal și amenzi uriașe pentru patronul unui club de fițe din Capitală

Poliția Capitalei a făcut publice imagini în care se poate vedea cum mai multe persoane petrec la un restaurant din București, sfidând orice măsură de prevenție din pandemie.

ADVERTISEMENT

Cheful s-a terminat abrupt cu puțin timp înainte de miezul nopții, când au intervenit polițiștii și au aplicat la sânge legea.

Conform celor de la Libertatea, care citează surse din Poliție, cel care a dat petrecerea de noaptea trecută este fiul lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo.

ADVERTISEMENT

Amenzi de peste 50 de mii de lei acordate

”La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Poliția mai anunță că față de participanții la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Zadarnicirea combaterii bolilor”.

ADVERTISEMENT

Capitala este cea mai afectată zonă din țară în ultimele zile de pandemia de COVID-19. Din datele Grupului de Comunicare Startegică, luni au fost înregistrate 1.307 noi cazuri de coronavirus, iar rata de infectare a ajuns la 6,61.

Din 9 noiembrie, restaurantele s-au închis la interior, iar masca de protecție a devenit obligatorie în aer liber, pentru a evita răspândirea cu noul coronavirus în rândul populației.

ADVERTISEMENT