Fotbal intern

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare

30.09.2019 | 16:31
Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1 eliminati de arbitri in acest sezon Dan Petrescu cea mai dura suspendare

Începutul de sezon din Casa Pariurilor Liga 1 este unul mai “nervos” ca oricând, cel puțin pe băncile tehnice. În 11 etape din campionat, nu mai puțin de patru antrenori au fost trimiși în tribună în timpul meciurilor. Dan Petrescu a avut de îndurat cea mai mare suspendare, patru etape pentru meciul cu Astra Giurgiu. 

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Trei dintre antrenorii cu cea mai bună cotă, trimiși în tribună: Hagi, Petrescu și Edi

Dintre cei patru antrenori trimiși în tribune, trei dintre ei au cea mai bună cotă din Casa Pariurilor Liga 1: Gheorghe Hagi, Dan Petrescu și Edi Iordănescu. Al patrulea este Csaba Laszlo, de la Sepsi Sf. Gheorghe. Edi Iordănescu este ultimul intrat pe această lipsă, fiind trimis în tribună în pauza meciului cu CFR Cluj, scor 0-3.

1. Csaba Laszlo. Antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe a deschis lista, fiind eliminat în etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1 pentru că… s-a bucurat prea tare la golul egalizator marcat de echipa sa în prelungiri în meciul cu Viitorul, încheiat 3-3. Laszlo a intrat în teren și din această cauză a fost eliminat de arbitru. Antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe a fost amendat cu 360 de lei și a fost suspendat două etape.

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare
Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare FOTO: Antrenorul oaspetilor Csaba Laszlo in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Sepsi Sfantu Gheorghe din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 12 iulie 2019.

2. Dan Petrescu. A fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu în timpul meciului Astra – CFR Cluj 3-2 pentru că a contestat deciziile “centralului”, a ieșit din spațiul tehnic destinat antrenorilor și l-a înjurat pe arbitrul confruntării, rostind câteva cuvinte grosolane. Comisia de Disciplină a FRF a luat o decizie dură în privința tehnicianului: suspendare de 4 etape și amendă de 6500 de lei.

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare
Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare FOTO: Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti

3. Gheorghe Hagi. În finalul meciului dintre Viitorul și Poli Iași, încheiat 2-1, “Regele” a fost trimis în tribună de Adrian Comănescu, după ce arbitrul de rezervă i-a spus că a protestat vehement la o decizie. În momentul în care a părăsit terenul, Hagi a făcut o criză de nervi: „Mințiți! Mințiți cu nerușinare”, a strigat antrenorul Viitorului spre cei doi arbitri. “Regele” a fost suspendat două etape.

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare
Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare FOTO: Gica Hagi bucuros in tribuna dupa golul lui Rivaldinho in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu

4. Edi Iordănescu. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș este “new entry” pe această listă. La pauza meciului dintre Gaz Metan și CFR Cluj, încheiat 0-3, după o discuție cu arbitrul Istvan Kovacs, Edi Iordănescu a fost trimis în tribune. Tehnicianul a spus că nu înțelege de ce a fost trimis la vestiare:

Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare
Patru antrenori din Casa Pariurilor Liga 1, eliminați de arbitri în acest sezon! Dan Petrescu, cea mai dură suspendare FOTO: Edi Iordanescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias din etapa a XI-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu,

“Pe mine nu m-ați auzit să vorbesc fără respect la ceea ce înseamnă arbitri din fotbalul din România. Eu mereu am zis că avem arbitri buni, că trebuie să îi susținem. Ce s-a întâmplat azi este sfidător, este josnic și este o formă de aroganță maximă. Și vă spun sub cuvânt de onoare, dacă se dovedește ca eu mint, ies din fotbal”, a spus Edi Iordănescu după meci. În zilele următoare Comisia de Disciplină a FRF va lua și o decizie în ceea ce privește suspendarea tehnicianului.