Patru bărbaţi din Capitală, reţinuţi după ce au înjunghiat un tînăr în trafic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 16:39
Patru bărbaţi din Capitală, reţinuţi după ce au înjunghiat un tînăr în trafic

Patru bărbaţi, dintre care doi sunt recidivişti, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au oprit în trafic maşina condusă de un tânăr, pe care l-au bătut şi înjunghiat cu cuţitele.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore Petre Orlando Ţuţu, Valentin Gabriel Cociu, George Prodescu-Chelu şi Viorel Ţuţu, ultimii doi fiind recidivişti.

Procurorii susţin că, în data de 20 iulie 2016, în jurul orei 19,15, în timp ce se aflau în Bucureşti, pe şoseaua Pantelimon, în apropierea intersecţiei cu bd. Chişinău, pe fondul unui conflict prealabil cu persoana vătămată M.G.A. petrecut în luna iunie a anului curent, Petre Orlando Ţuţu, George Prodescu-Chelu şi Valentin Gabriel Cociu, beneficiind de sprijinul acordat de Viorel Ţuţu, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf 4, l-au urmărit pe tânăr în trafic şi au reuşit să blocheze maşina, după ce i-au acroşat autoturismul din spate.

Tânărul s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă, însă a fost prins de trei dintre bărbaţi în dreptul unui imobil de pe şoseaua Pantelimon, unde a fost lovit cu cuţitele, cu pumnii şi cu picioarele. În urma loviturilor, tânărul s-a ales cu multiple leziuni traumatice la nivelul capului şi al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare, el fiind dus de urgenţă la spital.

Imediat după comiterea infracţiunii, Petre Orlando Ţuţu, Valentin Gabriel Cociu şi George Prodescu-Chelu au fugit de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Ţuţu, care i-a aşteptat cu o maşină.

Cei patru bărbaţi vor fi prezentaţi vineri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×