Fotbal intern

Patru echipe de top din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi. Atacantul are șanse mari să ajungă în Spania

15.04.2019 | 20:37
Patru echipe de top din Europa pe urmele lui Ianis Hagi Atacantul are sanse mari sa ajunga in Spania
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la AS anunță că patru echipe de top din Europa sunt pe urmele lui Ianis Hagi (20 de ani). Atacantul și căpitanul formației FC Viitorul Constanța a avut evoluții foarte bune în Liga 1 Betano de când a revenit la fosta campioană a României, iar spaniolii au dezvăluit numele cluburilor care îl vor pe fiul lui Gică Hagi.

Patru echipe de top din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi

Spaniolii susțin că Ajax Amsterdam, Standard Liege, Anderlecht și Sevilla sunt echipele care îl urmăresc cu atenție pe Ianis Hagi la meciurile jucate de FC Viitorul Constanța în Liga 1 Betano, dar aceștia consideră că gruparea din La Liga este cea care are cele mai mari șanse să îl transfere pe internaționalul român.

ADVERTISEMENT

AS anunță că Monchi, cel care a devenit directorul sportiv al echipei Sevilla în luna martie a acestui an, l-a trecut pe Ianis Hagi pe lista de transferuri a formației care evoluează în La Liga și că urmărește cu atenție evoluțiile atacantului de la meciurile Viitorului.

Anunțul făcut de jurnaliștii de la AS

Gică Hagi îl vede pe Ianis să joace la Ajax Amsterdam

Ianis Hagi chiar a surprins la ultimul meci jucat de FC Viitorul Constanța pe teren propriu. Căpitanul formației pregătite de Gică Hagi a înscris un gol superb, de la 30 de metri, în partida cu Craiova, scor 2-1.  “Regele” a anunțat după meciul jucat în etapa a 5-a din play-off că Ianis ar putea să facă față la Ajax Amsterda.  Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo şi cred că ar face faţă. Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici, deci e inteligent şi are personalitate”.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanța pe 18 ianuarie 2018 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în 32 de meciuri pentru fosta campioană a României în sezonul 2018 – 2019, a înscris 10 goluri și a oferit 6 pase decisive.