Fotbal international

VIDEO Audi Cup / Bayern a cîştigat TROFEUL după o finală de VIS cu Real Madrid. Vezi AICI golul

Bayern Munchen a cîştigat trofeul Audi Cup, ediţia 2015, după ce a bătut în finală Real Madrid, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Lewandowski, în minutul 88....
05.08.2015 | 21:59
VIDEO Audi Cup  Bayern a cistigat TROFEUL dupa o finala de VIS cu Real Madrid Vezi AICI golul
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a cîştigat trofeul Audi Cup, ediţia 2015, după ce a bătut în finală Real Madrid, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Lewandowski, în minutul 88.

FINALA AUDI CUP

Bayern Munchen – Real Madrid 1-0 (Lewandowski 88)

Final de meci! Bayern Munchen este deţinătoarea trofeului AUDI Cup!

Min. 88. GOOOOL BAYERN! Germanii înscriu cu două minute înainte de final!

Loading the player…

Lewandowski, ratare imensă!

Loading the player…

A început repriza secundă!

Pauză!

Nici o ocazie mare în prima repriză.

A început partida!

La ora 21:45 începe marea finală! Rafa Benitez a hotărît să înceapă partida cu rezervele.

ECHIPELE DE START

bayern

FINAL

Tottenham – AC Milan 2-0

Final de meci. Tottenham a luat locul 3 după o victorie cu 2-0 în faţa lui AC Milan.

Min. 71: GOL Carroll! Tînărul jucător dublează diferenţa pentru Tottenham!

Loading the player…

A început repriza secundă!

Finalul primei reprize! Englezii conduc cu 1-0 la pauză.

Min. 8: GOOOOL TOTTENHAM! Englezii deschid scorul prin Chadli, care a trimis superb din afara careului un şut în vinclul porţii apărată de Abbiati.

Loading the player…

A început partida! 

UPDATE, 5 august, ora 19:14 / În cîteva minute începe finala mică de la Audi Cup, între Tottenham şi AC Milan. Echipele de start:

ADVERTISEMENT

11 11

Final de meci! Bayern şi Real Madrid vor juca finala de la Audi Cup, miercuri de la ora 21:45. Finala mică va fi jucată între AC Milan şi Tottenham de la 19:15. 

Min. 85: GOOOOOOL Bayern! Lewandowski marchează pentru 3-0. Victorie clară a elevilor lui Guardiola

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 74: GOOOOL Bayern! Gotze măreşte avantajul bavarezilor, care sînt la un pas de o finală cu Real Madrid

Loading the player…

Min. 24: GOOOL Bayern! Bernat deschide scorul cu un şut deviat

Loading the player…

START DE MECI

UPDATE 21:21 / Echipele de start în Bayern – AC Milan:

bayern

FINAL de meci! Real Madrid e prima finalistă de la Audi Cup după golurile lui James şi Bale

Min. 79: GOOOOOOOOL Real Madrid! Bale majorează diferenţa cu un şut de la 20 de metri. Vorm a greşit

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 36: James deschide scorul cu o lovitură de cap

Loading the player…

UPDATE 4 august, ora 19:00 / A mai rămas un sfert de oră pînă la startul Audi Cup. Primul meci e cel dintre Real Madrid şi Tottenham. Ronaldo acuză o accidentare şi nu e în lotul “galacticilor”. Echipele de start: 

audi real

 

*************************************************

Marţi, 4 august, începe AUDI CUP. Cele mai tari două zile de fotbal ale verii vor fi 4 şi 5 august, cu ocazia acestui super-turneu de la Munchen.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen, Real Madrid, AC Milan şi Tottenham, patru dintre cele mai titrate cluburi din istorie, se vor înfrunta la Munchen, pe Allianz Arena. Iubitorii sportului rege vor avea parte, astfel, de patru confruntări de excepţie în cele 48 de ore în care se va desfăşura Audi Cup.

Cîştigătorul concursului AUDI, desemnat dintre cititorii fideli FANATIK.RO, poate fi aflat din linkul de mai jos. Pentru el, aflat deja la Munchen, totul este GRATUIT: cazare, transport, bilete la meci!

VEZI CÎŞTIGĂTORUL CONCURSULUI AUDI CUP 

Pe 4 august, de la ora 18:15, Real Madrid va înfrunta pe Tottenham Hotspur în prima semifinală de la Audi Cup. Apoi, de la ora 20:45, Bayern Munchen va întîlni pe AC Milan. Pierzătoarele din cele două meciuri vor juca pentru locul trei a doua zi, pe 5 august, de la ora 18:15, pentru ca de la 20:45 să aibă loc marea finală, între învingătoarele din cele două semifinale de sîmbătă.

Aceasta este a patra ediţie a Audi Cup, competiţie care s-a organizat din doi în doi ani, începînd din 2009. Bayern  Munchen s-a impus în 2009 şi 2013, după ce a învins în finale rivalele din Manchester, United la prima ediţie şi City la precedenta. În 2011 s-a impus FC Barcelona, care a dispus în ultimul act chiar de bavarezi.

Actuala ediţie a Audi Cup aduce la start patru formaţii care adună nu mai puţin de 202 trofee. Cea mai titrată este Real Madrid (76), cu 10 Cupe ale Campionilor, 32 de titluri în Primera Division, 19 Cupe ale Regelui, 9 Supercupe, două Cupe UEFA, două Supercupe ale Europei, 3 Cupe Intercontinentale şi un Campionat Mondial al Cluburilor.

Bayern Munchen are 57 de trofee în palmares: Cupa Campionilor de cinci ori, 25 de titluri în Bundesliga, 17 Cupe ale Germaniei, 4 Supercupe ale Germaniei, o Cupă UEFA, o Cupă a Cupelor, o Supercupă a Europei, două Cupe Intercontinentale şi un titlu la Campionatul Mondial al Cluburilor.

AC Milan are 47 de trofee: 7 Cupe ale Campionilor, 18 titluri în Serie A, 5 Cupe ale Italiei, 6 Supercupe ale Italiei, două Cupe ale Cupelor, 5 Supercupe ale Europei, trei Cupe Intercontinentale şi un Campionat Mondial al Cluburilor.

Tottenham este una dintre echipele de succes în cea mai veche competiţie europeană, Cupa Angliei, unde a reuşit să obţină nu mai puţin de opt trofee. Are şi 4 Cupe ale Ligii, 7 titluri în Charity Shield, două Cupe UEFA şi o Cupă a Cupelor.

audi_cup_logo730x350

ADVERTISEMENT