Fotbal intern

Patru jucători de la FCSB au vizitat Centrul de Copii! Fotbaliștii au oferit cadouri

18.12.2018 | 17:57
Patru jucatori de la FCSB au vizitat Centrul de Copii Fotbalistii au oferit cadouri

Patru jucători ai echipei FCSB, Dennis Man, Harlem Gnohere, Mihai Roman și Alexandru Stan, au vizitat Centrul de Copii ”Casa Speranței” din Sectorul 4. Fotbaliștii au asistat la un spectacol oferit de copii cu ocazia Sărbatorii Crăciunului.

”Îmi aduc aminte de copilărie, suntem în spiritul Sărbătorilor, se apropie Crăciunul şi suntem aici pentru a face copiii fericiţi. Făceam şi noi serbare, ca orice copii. Au fost timpuri frumoase, de care îmi aduc aminte cu plăcere. Eu, când eram copil nu am avut ocazia să-mi întâlnesc idolii”, a declarat Dennis Man, conform digisport.ro.

Jucătorii Harlem Gnohere, Alexandru Stan, Dennis Man și Mihai Roman alături de cadourile pregătite pentru copii de la Centrul ”Casa Speranței”
Jucătorii Harlem Gnohere, Alexandru Stan, Dennis Man și Mihai Roman alături de cadourile pregătite pentru copii de la Centrul ”Casa Speranței”

Patru jucători de la FCSB au vizitat Centru de Copii: ”Bizonul nu mai are voie dulciuri”

”Pentru ei e frumos şi pentru noi că suntem aici am venit cu plăcere. Dulciurile? Îmi plac. Mi-a dat Bizonul, că el nu mai are voie, săracul. Mă uit acasă în pungă. Erau mulţi idoli pe vremea mea când eram copil. Îmi doream să întâlnesc jucători de fotbal pe care îi vedeam la TV, dar nu aveam ocazia”, a mai spus Dennis Man la finalul vizitei făcute de cei patru jucători de la FCSB la Centrul de Copii ”Casa Speranței”.

Fotbaliștii Dennis Man, Harlem Gnohere, Mihai Roman și Alexandru Stan le-au oferit cadouri și s-au fotografiat alături de micii lor fani. De asemenea, copiii le-au făcut la rândul lor cadouri jucătorilor, aceștia părăsind Centrul cu icoane realizate în Sala de Pictură a instituției.

FCSB se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1 Betano, iar sâmbătă, de la ora 20:00, va întâlni pe Arena Națională din Capitală, liderul CFR Cluj în ultimul meci din acest an în fotbalul românesc. Partida contează pentru etapa cu numărul 21 și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Prețul biletelor pentru marele derby este curpins între 15 și 100 de lei.

Tags: