Sport

Patru jucători de la Universitatea Craiova, în pericol să rateze derby-ul cu FC U Craiova. Cum ar putea arăta echipa lui Rădoi contra Chindiei. Exclusiv

Universitatea Craiova ar putea pierde patru jucători cheie pentru derby-ul cu FC U Craiova, după meciul cu Chindia Târgoviște.
29.11.2022 | 09:40
Patru jucatori de la Universitatea Craiova in pericol sa rateze derbyul cu FC U Craiova Cum ar putea arata echipa lui Radoi contra Chindiei Exclusiv
Patru jucători de la Universitatea Craiova sunt în pericol de suspendare la meciul cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște sunt primele echipe care revin pe gazon în SuperLiga după pauză cauzată de Cupa Mondială din Qatar. Formațiile pregătită de Mirel Rădoi și Toni Petrea se înfruntă, marți, 29 noiembrie, ora 19:00, în meciul restanță din etapa a 6-a din SuperLiga. În weekend, formația finanțată de Mihai Rotaru are derby cu FC U Craiova, iar patru jucători din echipa lui Rădoi sunt în pericol de suspendare.

Patru jucători de la Universitatea Craiova, în pericol să fie suspendați pentru meciul cu FC U Craiova

FC U Craiova încearcă în etapa a 19-a din SuperLiga să își ia revanșa din meciul tur, când Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-1 prin golurile marcate de Ivan și Hanca. Patru dintre fotbaliștii Universității Craiova trebuie să fie prudenți pentru că un cartonaș galben în meciul restanță împotriva Chindiei Târgoviște ar însemna ratarea derby-ului cu echipa lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Mijlocașii titulari Alexandru Crețu, Mihai Căpățână, Dan Nistor, dar și Andrei Ivan, revenit în echipa oltenilor după ce Mirel Rădoi l-a exclus din lot, au câte trei cartonașe și dacă vor fi avertizați nu vor putea evolua sâmbătă, 3 decembrie, ora 19:00, contra lui FC U Craiova.

Un alt fotbalist aflat la limită este Sergiu Hanca, marcator din penalty în meciul tur din derby-ul craiovean, însă fotbalistul în vârstă de 30 de ani nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea și Ștefan Baiaram, suspendați cu Chindia, revin cu FC U Craiova. Cum ar putea arăta primul 11 al Universității Craiova pentru partida cu dâmbovițenii

Totuși, Mirel Rădoi are parte și de vești bune, iar pentru primul 11, în meciul cu FC U Craiova, fostul selecționer al naționalei României îi va avea la dispoziție pe Bogdan Mitrea și Ștefan Baiaram, care vor fi suspendați în meciul cu Chindia Târgoviște.

Ambii jucători au văzut cartonașul galben în meciul Universitatea Craiova – Rapid, scor 2-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. În cele din urmă, din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, echipa pe care o va pune în teren Mirel Rădoi pentru meciul cu Chindia Târgoviște ar putea astfel:

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: Arlauskis – Papp, Găman, Screciu, Marrtic – Căpățână, Nistor, Vătăjelu – Rivaldinho, Ivan sau Câmpanu. În cazul unei victorii împotriva Chindiei, Universitatea Craiova ar acumula 34 de puncte și ar urca pe locul 3 în fața Rapidului și la egalitate de puncte cu CFR Cluj, ocupanta poziției secunde.

Mirel Rădoi, temător înaintea duelului cu Chindia Târgoviște: „Este în formă maximă”

Mirel Rădoi a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Chindia Târgoviște care va avea loc pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Tehnicianul oltenilor s-a arătat temător înainte de confruntarea cu Toni Petrea, totuși consideră că pauza competițională nu le-a prins bine dâmbovițenilor.

ADVERTISEMENT

„Avem de înfruntat o echipă care este în formă maximă, a reușit să acumuleze foarte multe puncte de la venirea lui Toni Petrea. În ultimele 10 partidei au pierdut un singur meci, cel din Cupă cu Ocna Mureș, și este singura partidă în care nu au marcat gol.

Au reușit să acumuleze cinci victorii și trei egaluri, 18 puncte, ceea ce i-a făcut să urce foarte mult în clasament. Practic era victimă sigură, pentru că era echipa pe care toată lumea o dădea ca și retrogradată, iar acum are o opțiune serioasă pentru ultimul loc de play-off.

Mirel Rădoi, convins că pauza cauzată de Cupa Mondială nu i-a prins bine Chindiei Târgoviște

„Sunt câteva echipe cărora pauza competiţională nu le-a picat foarte bine, iar Chindia este una dintre ele. Aşa cum suntem şi noi, FCSB, la fel și CFR Cluj. În total cred că sunt 5 echipe cărora pauza asta le-a cauzat

Din punct de vedere fizic, noi am reușit să echilibrăm balanța cu jucătorii, care nu au jucat foarte multe minute în turul campionatului. Pe viitor sunt sigur că vor să acumuleze mult mai multe meciuri, pentru că deja o să înceapă jucători suspendați de la etapă la etapă”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „1x” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT