Fotbal international

Patru jucători, out de la FCSB după eșecul cu Alashkert. “Nu mai joacă în viața lui! Le dau hârtie și gata!”

02.08.2019 | 00:03
Patru jucatori out de la FCSB dupa esecul cu Alashkert Nu mai joaca in viata lui Le dau hartie si gata

Mihai Bălașa, Alexandru Stan, Thierry Moutinho și Diogo Salomao sunt cei patru jucători care se află pe lista neagră a lui Gigi Becali după eșecul suferit de FCSB în fața celor de la Alashkert, scor 2-3, în manșa retur din turul 2 preliminar al Europa League. Latifundiarul din Pipera a anunțat că Mihai Bălașa și Alexandru Stan nu vor mai juca pentru formația roș-albastră, iar Diogo Slaomao și Thierry Moutinho vor reveni în lot când vor fi pregătiți din punct de vedere fizic.

Patru jucători, out de la FCSB după eșecul cu Alashkert

“Bălașa nu mai joacă în viața lui. Nu are rost… Ce să îi mai zic? Ce să îi spui unui jucător care face așa ceva. Eu nu am mai văzut o asemenea rușine. Era prea mare rușinea ca să mai vorbesc cu cineva dacă se întâmpla ceva.  Am făcut o prostie. I-am luat pe Moutinho și Salomao și ei nu stau în ghete. Am sunat la echipă ca să nu mai vină până nu se antrenează ca să stea în ghete. Moutinho mai e cum mai e, dar Salomao ce să caute pe lista UEFA? Mai bine joacă un portar în locul lui. Tănase are dreptate. Trebuie să facem niște schimbări. Noi nu avem bărbați, nu avem tărie de caracter, nu avem putere. Nu înțeles…. E greșeala mea, dar o să o repar. 

Acum nu am de unde să iau fundaș central. Nu știu ce să fac. Trebuie să mai iau și mijlocaș. Nu e problemă Mlada, eu o să am probleme în play-off. Ce să mai caute Stan? Tot ce s-a întâmplat în seara asta o să fie pus în cârca lui Bălașa, dar eu zic că Stan. Să vedem ce o să facem cu el, unde să-l dau. O să îl dau liber, să vedem. Am contract cu ei și nu pot pleca. Trebuie să mă înțeleg cu ei pentru că au contract. Le spun că nu mai joacă, le dau hârtie și gata, dar unde găsim înlocuitor? Ne trebuie mijlocaș central. Uite, Vînă e super fotbalist, la fel și Oaidă, dar ne trebuie mijlocaș puternic”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Tags: