News

Patru mașini, implicate într-un accident între București și Alexandria. Coloană de autovehicule pe DN 6

Un accident cu patru mașini implicate a avut loc, marți seara, pe șoseaua dintre București și Alexandria. În urma evenimentului rutier s-a format o coloană de autovehicule pe DN 6.
06.12.2022 | 19:37
Patru masini implicate intrun accident intre Bucuresti si Alexandria Coloana de autovehicule pe DN 6
Accident cu patru mașini implicate, pe DN 6. Coloană de autovehicule pe sensul către București. Sursa foto (ilustrativ). realitateadevrancea.ro
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de patru mașini au fost implicate, marți seara, într-un accident rutier produs pe șoseaua dintre București și Alexandria.

Accident cu patru mașini implicate, pe DN 6. Coloană de autovehicule pe sensul către București

Din primele informații, accidentul a avut loc pe DN 6, în localitatea Bragadiru din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor Infotrafic, circulația rutieră a fost oprită pe sensul de mers către Capitală.

Evenimentul rutier din această seară s-a soldat cu o persoană rănită. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În zona producerii accidentului s-a format o coloană foarte lungă de mașini. Aceasta s-a întins pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. Circulația a revenit la normal în jurul orei 19.00.

Un alt eveniment rutier raportat pe centura Bucureștiului. O mașină a luat foc

Tot marți, un alt eveniment rutier a pus probleme traficului în apropiere de Capitală.

După ora 16.00, un incendiu auto a avut loc pe centura de nord a municipiului București, în zone dintre localitățile Chitila și Otopeni.

ADVERTISEMENT

Conform datelor Infotrafic, un utilaj pentru deszăpezire a fost cuprins de flăcări. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite. Vehiculul a ars în totalitate.

Sursa citată mai informează că traficul rutier a fost îngreunat pe toată durata intervenției echipelor de la ISU.

ADVERTISEMENT

Evenimente rutiere au avut loc, marți, și în alte zone ale țării. În județul Mureș, două mașini au fost implicate într-un accident rutier pe DN15 la km 87+700, pe raza comunei Ernei, localitatea Dumbrăvioara.

În urma acestui eveniment nu s-au raportat victime, dar traficul rutier a fost blocat în ambele sensuri. S-a circulat deviat pe un drum de ocolire prin localitatea.

Mult mai grav a fost accidentul de marți din Buzău. Aici, în localitatea Mihăilești, un TIR a intrat în coliziune cu o mașină.

În urma impactului, ambii pasageri din vehicul, șoferul și un alt bărbat, au murit. În ceea ce-l privește pe conducătorul camionului, acesta a suferit răni.

ADVERTISEMENT