News

Patru membri ai unei familii din SUA, găsiți morți după ce au fost răpiți. Printre victime, un bebeluș de 8 luni

Sfârșit tragic pentru patru membri ai unei familii din SUA. Dați dispăruți de luni, când au fost răpiți, aceștia au fost găsiți morți. Printre victime, un bebeluș de 8 luni.
06.10.2022 | 15:28
Patru membri ai unei familii din SUA gasiti morti dupa ce au fost rapiti Printre victime un bebelus de 8 luni
ADVERTISEMENT

Tragedie de proporții în Statele Unite ale Americii. O întreagă familie, răpită luni, a fost găsită moartă.

Un bebeluș de 8 luni și familia sa, găsiți morți în SUA. Victimele au fost răpite

”Temerile noastre cele mai mari, din păcate, au fost confirmate”, a declarat șeriful Vern Warnke reporterilor, miercuri seară, când au fost descoperite cadavrele victimelor.

ADVERTISEMENT

Luni, 3 octombrie, o fetiță, părinții și unchiul ei, au fost răpiți sub amenințarea armei dintr-o zonă comercială situată în centrul Californiei.

Miercuri seară, în jurul orei locale 17:30, un muncitor agricol a găsit cadavrele celor patru. Acestea erau așezate unul lângă celălalt, într-o livadă din localitatea Merced, într-o zonă rurală.

ADVERTISEMENT

”În acest moment nu există cuvinte pentru a descrie furia pe care o simt față de acest incident”, a spus Warnke. ”Am spus-o mai devreme: există un loc special în iad pentru aceste persoane care comit astfel de fapte”, a adăugat șeriful.

Persoanele decedate sunt micuța Aroohi Dheri, în vârstă de 8 luni, mama ei Jasleen Kaur, 27 de ani, tatăl Jasdeep Singh, 36 de ani și unchiul Amandeep Singh, 39 de ani, scrie NBC News.

ADVERTISEMENT

Din motive încă necunoscute, cei patru au fost răpiți chiar din curtea firmei lor din Merced, un oraș cu 86.000 de locuitori, situat la aproximativ 200 de kilometri sud-est de San Francisco.

Poliția are deja un suspect al crimelor. Acesta a fost reținut

Autoritățile au făcut deja o reținere în urma acestui masacru. Principalul suspectul în acest caz este Jesus Manuel Salgado, în vârstă de 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost deja arestat. El a fost internat în spital după ce a încercat să se sinucidă înainte de a fi luat în custodie, potrivit șerifului.

Au apărut imagini cu momentul răpirii

Miercuri seara, reprezentanții Poliției au dat publicității o înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere în momentul răpirii.


Pe filmare se vede un bărbat, a cărui față era ascunsă de o mască în stilul celor medicale. Acesta îi lua pe Jasdeep și Amandeep Singh, apoi pe Jasleen și fiica ei.

ADVERTISEMENT
Tags: