News

Patru morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat în SUA

Atacul armat a avut loc în Denver și a dus la moartea patru persoane și rănirea mai multora. Printre răniți se numără și un polițist. Motivul acestui atac este necunoscut.
28.12.2021 | 11:44
Patru morti si mai multi raniti in urma unui atac armat in SUA
ADVERTISEMENT

Final de an însângerat, autoritățile au anunțat un nou eveniment tragic în Denver, Statele Unite ale Americii. O serie de împușcături care au avut loc în zona metroului au dus la rănirea și moartea mai multor persoane.

Polițiștii care au răspuns apelurilor de urgență explică faptul că, în prezent, au fost confirmate patru persoane decedate în urma atacului.

ADVERTISEMENT

Informațiile CNN arată faptul că, în timpul împuşcăturilor, un ofițer de poliție a fost rănit și că acesta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. În ceea ce privește persoana suspectată de atac, informațiile oficiale indică că aceasta a fost împușcată și că este moartă.

Cum s-au desfăurat evenimentele

“Sunt patru locații semnificative în care au fost trase focuri de armă în orașul și comitatul Denver”, a explicat Paul Pazen, șeful poliției Denver.

ADVERTISEMENT

Primele focuri de armă au fost trase în jurul orei locale 17. Acestea au dus la moartea unui bărbat și a două femei.

Paul Pazen a explicat faptul că un alt bărbat a fost ucis într-o locație secundă. Într-o a treia locație, au fost trase câteva focuri de armă, dar, din fericire, nu a fost rănit nimeni.

ADVERTISEMENT

După cel de al treilea atac, o mașină folosită în acest incident a fost identificată de către polițiști și oprită în urma unui schimb de focuri.

Ulterior, polițiștii au primit un raport despre un nou atac armat, în jurul orei 18, soldat cu un deces. Polițiștii au reușit să obțină o descriere a atacatorului și a mașinii folosite. A urmat un nou schimb de focuri.

ADVERTISEMENT

Suspectul, după cum explică autoritățile, a fugit într-o zonă comercială. Acolo a rănit un angajat și un polițist. Rănile ofițerului au fost îndeajuns de grave încât să fie necesară o intervenție chirurgicală.

În cele din urmă, schimbul de focuri dintre poliție și suspect a dus la moartea acestuia la locul ultimului atac. Autoritățile au ținut să îi asigure pe cetățeni că sunt în siguranță în urma acestui incident.

Autoritățile americane continuă investigația în cazul acestui atac armat. Polițiștii vor să afle mai multe detalii despre modul în care a fost plănuit, dar și care au fost motivele din spatele acestuia.

ADVERTISEMENT