ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Patru noi cazuri de coronavirus la FC Botoşani! Ce jucători s-au infectat. Exclusiv

Autor: Razvan Nicolae | 12.11.2020 | 10:41
Patru noi cazuri de coronavirus la FC Botoşani! Ce jucători s-au infectat. Exclusiv
Patru noi cazuri de coronavirus la FC Botoşani! Ce jucători s-au infectat (sursă foto: sportpictures.eu)

Au apărut noi probleme cu coronavirusul la FC Botoşani. FANATIK a aflat că patru jucători ai formaţiei din Moldova s-au infectat cu COVID-19 şi au intrat în izolare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Hidajet Hankic, Enriko Papa şi doi dintre jucătorii veniţi recent la FC Botoşani au primit rezultate pozitive la ultimele teste COVID-19 efectuate de formaţia lui Valeriu Iftime.

Cei patru jucători vor intra în izolare, aşa cum prevede protocolul medical pentru fotbalul românesc. Hidajet Hankic a fost titular în înfrângerea lui FC Botoşani în faţa FCSB, scor 1-4, în timp ce Enriko Papa a intrat pe teren în minutul 60.

FC Botoşani, afectată de patru cazuri de coronavirus

FANATIK a aflat că cei doi jucători nou-veniţi care au primit rezultate pozitive la testele pentru coronavirus sunt Baba Toure şi Christopher Braun. Ambii fotbalişti nu au fost în lotul lui FC Botoşani pentru meciul cu FCSB din etapa a 10-a.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, cinci fotbalişti de la FC Botoşani au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus. Pe lângă aceştia, unul dintre antrenorii secunzi şi un angajat al clubului au primit acelaşi diagnostic.

FC Botoşani a mai avut probleme cu coronavirusul în luna octombrie, când Denis Haruţ a fost depistat pozitiv la scurt timp după ce a revenit de la naţionala de tineret a României, unde a existat un adevărat focar.

FC Botoşani a primit şi o veste bună

După noile probleme cu COVID-19 din lotul lui Marius Croitoru, FC Botoşani a primit şi o veste bună. FANATIK a aflat că Andrei Chindriş, infectat cu coronavirus la începutul lunii, a primit un răspuns negativ la ultimul test efectuat.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, internaţionalul de tineret va reveni la antrenamente şi va putea să joace după pauză dedicată meciurilor echipelor naţionale. Cu toate acestea, fotbalistul de 21 de ani a ratat convocarea la naţionala U21 pentru decisivul cu Danemarca din cauza infectării.

După zece etape, FC Botoşani ocupă locul 11 în clasament, cu 11 puncte obţinute, şi se pregăteşte de meciul cu Universitatea Craiova, care va avea loc pe 21 noiembrie. În ultima zi de mercato din Liga 1, oltenii au transferat doi fotbalişti de la viitoarea adversară, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. George Cîmpanu şi Reagy Ofosu au ajuns în Bănie şi se vor duela în etapa a 11-a cu foştii lor colegi.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!