News

Patru oameni au murit în județul Brașov. Coliziune frontală între un autoturism și un TIR

14.05.2021 | 08:26
Patru oameni au murit in judetul Brasov Coliziune frontala intre un autoturism si un TIR
Patru oameni au murit în județul Brașov. Coliziune frontală între un autoturism și un TIR. Sursa foto: bizbrasov.ro
ADVERTISEMENT

Patru oameni au murit vineri dimineață în județul Brașov, după o coliziune frontală între un autoturism și un TIR.

Tragedia rutieră a avut loc pe DN13, la ieșirea din localitatea Rotbav spre Măieruș.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

ADVERTISEMENT

Patru oameni au murit într-un accident produs în județul Brașov. Coliziune între un autoturism și un TIR

Imediat după anunțarea accidentului la 112, la fata locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apa si spuma.

Din nefericire, în urma accidentului au decedat patru persoane (două dintre acestea erau încarcerate), a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja, conform NewsBv.

ADVERTISEMENT

”Pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la kilometrul 22, la ieşire din localitatea Rotbav, judeţul Braşov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, eveniment soldat cu decesul a 4 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei de la Poliția Rutieră mai anunță că traficul rutier a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

ADVERTISEMENT

Se estimează reluarea normală a circulației în circa 30-45 de minute. Între timp, traficul se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Accident grav pe DN13 – Brașov și în martie: 6 victime, după o coliziune dintre 3 mașini

Un accident rutier grav a avut loc pe același drum din Brașov, DN13, și pe data de 9 martie acest an, fiind implicate 3 autoturisme.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier din urmă cu două luni au rezultat 6 victime dintre care una a fost încarcerată.

Atunci, s-au deplasat la faţa locului un echipaj pentru descarcerare, două echipaje cu apă si spumă, 4 echipaje SMURD şi două echipaje SAJ, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

În urma accidentului din martie, în zona Rotbav s-a format un ambuteiaj, iar circulaţia s-a desfășurat cu dificultate, coada întinzându-se până pe 3-4 kilometri.

ADVERTISEMENT
Tags: