News

Patru oameni au murit într-un accident cu trei autovehicule, în Ialomița. Alți doi sunt în stare gravă. Video

Patru oameni și-au pierdut viața după un accident cu trei autovehicule produs în Ialomița.
22.09.2021 | 12:24
Patru oameni au murit intrun accident cu trei autovehicule in Ialomita Alti doi sunt in stare grava Video
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit produs miercuri dimineață a curmat viețile a patru oameni. Alte două persoane au ajuns cu răni grave în spital și nu se știe dacă vor supraviețui.

Accident teribil în Ialomița. Patru oameni au murit în urma impactului

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de miercuri, între localitățile Movilița și Sinești, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

ADVERTISEMENT

Accidentul rutier s-a produs între două mașini și o autoutilitară. În total, au fost șase victime care se aflau în cele trei autoturisme.

Două femei și doi bărbați și-au pierdut viața la fața locului. Celelalte două persoane au fost preluate de un elicopter SMURD care a sosit pentru a-i prelua.

ADVERTISEMENT

Starea lor de sănătatea este una gravă și nu se știe dacă vor supraviețui. La locul accidentului au mai sosit șase ambulanțe, o autospecială de intervenție și una pentru descarcerare, dar și una de stingere.

“În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre o utilitară şi două autoturisme, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului Urziceni cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare, 1 autsopecială de stingere și 1 echipaj SMURD.

Totodată, au mai intervenit și 5 ambulanțe SAJ–Ialomița, 1 ambulanță tip C cu medic aparținând serviciului de ambulanță B-IF și 1 elicopter”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

ADVERTISEMENT

„În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate. Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD”, au informat reprezentanții IPJ Ialomița.

Cauzele accidentului cu patru morți din Ialomița sunt cercetate de polițiști

Traficul a fost blocat complet după producerea acestui accident, pentru ca oamenii legii să poată efectua investigațiile necesare la fața locului. Ulterior, acesta a fost reluat pe un singur fir.

Deocamdată, nu se știe cine se face vinovat pentru producerea acestui accident rutier, în urma căruia patru oameni au murit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal și urmează să se stabilească toate detaliile acestui incident tragic produs în Ialomița, miercuri dimineață.

Printre ipoteze se află și aceea că unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și a intrat din plin în celalalte autovehicule.

ADVERTISEMENT