Simona Halep

Trei obstacole mai are Simona pînă la trofeu!

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Simona Halep a reuşit să îşi bată cea mai bună performanţă de la US Open, calificîndu-se în sferturile de finală, după victoria cu Lisicki,...
09.09.2015 | 00:02
Trei obstacole mai are Simona pina la trofeu
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Simona Halep a reuşit să îşi bată cea mai bună performanţă de la US Open, calificîndu-se în sferturile de finală, după victoria cu Lisicki, din optimi. În acest tur o va întîlni pe Victoria Azarenka. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

*************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO MECIUL SIMONEI HALEP LA US OPEN SURSA 1

LIVE VIDEO MECIUL SIMONEI HALEP LA US OPEN SURSA 2

 

Asta da surpriză! Simona HALEP, GOALĂ ÎN PLAYBOY?! REACŢIE uimitoare: “SĂ VINĂ OFERTA!!!” CLICK AICI pentru o galerie foto cu cele mai provocatoare fotografii ale SIMONEI!

 

Patru paşi pentru un vis

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Simona Halep arată o formă foarte bună, lucru dovedit şi de victoriile foarte rapide pe care le-a reuşit românca în primele trei tururi, fără să piardă nici un set. Pentru a-şi îndeplini visul, cîştigarea unui Mare Şlem, Halep mai are de bătut patru jucătoare, din ce în ce mai puternice. Bineîneles, cireaşa de pe tort va fi, cel mai probabil, Serena Williams.

VIDEO. Simona Halep, în OPTIMI la US Open! La ce ORĂ joacă ASTĂZI

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. FANATIK.RO vă prezintă posibilul traseu al Simonei spre cîştigarea US Open, luînd în calcul cele mai puternice adversare pe care le-ar putea întîlni.

ADVERTISEMENT

OPTIMI DE FINALĂ – SABINE LISICKI (Cap de serie 24)
lisicki

MECIURI DIRECTE: 3-1 pentru Halep
ULTIMUL DUEL DIRECT: WIMBLEDON 2015 Halep – Lisicki 6-4, 6-0
TRASEU US OPEN: tur 1 – Aliaksandra Sasnovich, tur 2 – Camila Giorgi, tur 3 – Barbora Strycova

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN.Pentru calificarea în sferturile de finală, Halep trebuie să treacă de Sabine Lisicki, o jucătoare care s-a calificat cu emoţii, după ce a întors un 1-5 în decisivul cu Strycova. Cele două jucătoare se cunosc, iar Halep o conduce la meciurile directe, 3-1.

ADVERTISEMENT

SFERTURI DE FINALĂ – VICTORIA AZARENKA (Cap de serie 20)
ayarenka

MECIURI DIRECTE: 2-0 pentru Azarenka
ULTIMUL DUEL DIRECT: Linz 2012 Azarenka – Halep 6-1, 6-1
TRASEU US OPEN: tur 1 – Lucie Hradecka, turul 2 – Yanina Wickmayer, turul 3 – Angelique Kerber

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. În cazul în care trece de Lisicki şi Azarenka de Lepchenko, Halep va avea un sfert de finală incredibil de greu, cu o jucătoare în formă, care creşte de la meci la meci de cînd a revenit după o accidentare. Amintirile Simonei cu Azarenka nu sînt prea bune, doar 6 gameuri în două partide!

ADVERTISEMENT

SEMIFINALE – PETRA KVITOVA (Cap de serie 5)
kvitova

MECIURI DIRECTE: 2-0 pentru Halep
ULTIMUL MECI DIRECT: Madrid 2014 Halep – Kvitova 6-7, 6-3, 6-2
TRASEU US OPEN: tur 1 – Laura Siegemund, tur 2 – Nicole Gibbs, tur 3 – Anna Schmiedlova

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Pentru un loc în finală, Simona Halep se poate bate în penultimul act cu Petra Kvitova, una dintre cele mai bune jucătoare din ultima perioadă. A făcut un US Open foarte bun pînă în optimi, cu victorii în două seturi.

VIDEO. Atenţie, Simona! Adversara, VICTORIE ŞOC de la 1-5 în DECISIV!

FINALĂ – SERENA WILLIAMS (Cap de serie 1)
serena

MECIURI DIRECTE: 6-1 pentru Serena
ULTIMUL MECI DIRECT: Cincinnati 2015 Serena – Halep 6-3, 7-6
TRASEU US OPEN: tur 1 – Vitalia Diatchenko, tur 2 – Kiki Bertens, tur 3 – Bethanie Mattek Sands

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Cel mai greu obstacol este, bineînţeles, în finală, unde o poate întîlni pe Serena Williams. Jucătoarea din SUA este foarte motivată, mai ales că poate face o performanţă istorică, să cîştige toate Marile Şlemuri din 2015. Mai mult, Williams are şi o serie incredibilă la US Open, cu trei victorii la rînd în ultimii ani.

Si-a atins obiectivul pe 2015

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Simona Halep a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul pe anul 2015 încă din timpul turneului, calificîndu-se la Turneul Campioanelor!

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. ”Înseamnă foarte mult pentru mine. Era obiectivul meu şi sînt foarte fericită. Vreau doar să joc cît pot de bine şi să fiu pozitivă. E cel mai bun moment al carierei mele şi trebuie să mă bucur de el. E o provocare mare pentru mine, voi face totul pentru că am şanse să cîştig”, a spus Simona Halep.

LIVE VIDEO HALEP-AZARENKA SFERTURI US OPEN. Anul trecut, la prima participare, Simona s-a calificat în finală, unde a pierdut în faţa Serenei Williams, jucătoare pe care o învinsese în grupe.

ADVERTISEMENT