News

Patru români au murit într-un accident produs în Italia. Un copil se află printre ei

14.07.2019 | 13:29
Patru romani au murit intrun accident produs in Italia Un copil se afla printre ei

Accident foarte grav în Italia, în această dimineața, în urma căruia patru tineri români au murit! Tragicul accident rutier a avut loc la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena. Cei patru români care și-ai găsit sfârșitul aveau vârsta de 14, 17, 19 și 35 de ani!

Patru români au murit într-un accident produs în Italia

Presa din Peninsulă scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului. Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi minori, au murit pe loc.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Patru români au murit într-un accident produs în Italia
Patru români au murit într-un accident produs în Italia

Autoritățile din Italia spun că șoferul a adormit la volan

Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele controrsionate abia după o oră de la producerea tragediei, în jur de 7.00 dimineaţa.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei ar fi viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ. O anchetă a fost demarată de autoritățile din Italia pentru aflarea circumstanțelor în care s-a produs teribilul accident.