Patru români au şocat Franţa! Incredibil, ce aveau asupra lor!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 13:36
Patru români au şocat Franţa! Incredibil, ce aveau asupra lor!

Patru români au fost prinşi de poliţiştii francezi cu o captură de record de marijuana. Aceştia au fost arestaţi în oraşul Toulouse, în timp ce transportau în două maşini nu mai puţin de 200 de kilograme de marijuana.

Drogurile au fost confiscate, iar cei patru români, care erau câte doi în fiecare vehicul, au fost plasaţi în custodia poliţiei regionale judiciare din Toulouse, informează publicaţia franceză La Depeche.

După patru zile de detenţie, românii, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste între 40 şi 50 de ani, au fost aduşi vineri la Parchet şi apoi în faţa judecătorului de instrucţie Sun Yung Lazare.

Aceştia au fost puşi sub acuzare pentru transport şi deţinere de produse stupefiante.Drogurile aveau ca destinaţie finală Italia, misiunea românilor fiind să le ducă în regiunea Milano, însă cu toate acestea acuzaţii spun că nu ştiau ce transportă în maşini.

Potrivit poliţiei judiciare, primele verificări relevă faptul că acest transport nu era primul efectuat.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×