Fotbal international

Patru vedete de la Bayern Munchen nu-l mai vor pe Niko Kovac! Ce i se reproșează croatului

05.11.2018 | 20:51
Patru vedete de la Bayern Munchen nul mai vor pe Niko Kovac Ce i se reproseaza croatului

Patru vedete de la Bayern Munchen par a fi în fruntea grupului de contestatari al antrenorului Niko Kovac. Presa germană a dezvăluit că jucătorii Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery și Thomas Muller ar vrea ca tehnicianul croat să fie înlocuit deoarece nu mai au încredere în el.

După un început de sezon mai greoi, lucrurile păreau că intră pe un făgaș normal la Bayern Munchen în urma victoriilor din campionat cu VfL Wolfsburg și FSV Mainz, din Champions League cu AEK Atena și din Cupa Germaniei cu Rodinghausen. Însă, remiza de pe Allianz Arena cu Freiburg, scor 1-1, a aprins din nou spritele la campioana Bundesligii.

Niko Kovac îi dă ultimele indicații lui Thomas Muller înainte să-l introducă pe teren
Niko Kovac îi dă ultimele indicații lui Thomas Muller înainte să-l introducă pe teren

Niko Kovac nu mai e dorit de vedete la Bayern Munchen

Vedetele formației Bayern Munchen consideră că principalul vinovat pentru această situație este antrenorul Niko Kovac. Jurnaliștii nemți au scris că Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery și Thomas Muller sunt nemulțumiți de sistemul de rotație impus de croat și de faptul că tehnicianul se încăpățânează să folosească sistemul 4-1-2-2-1 fără a avea și un plan de rezervă.

Presa din Germania scrie că directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, cel care a insistat pentru aducerea în vară a lui Niko Kovac, îl susține în continuare pe croat, dar puterile sale în cadrul clubului Bayern Munchen sunt limitate. Mai mult, se vorbește despre demiterea tehnicianului în cazul unui pas greșit în meciul de miercuri cu AEK Atena din Champions League.

În timpul meciului Bayern Munchen – Freiburg 1-1, soția lui Thomas Muller, Lisa, l-a atacat pe rețelele de socializare pe antrenorul Niko Kovac care l-a introdus pe atacant abia în minutul 71. A doua zi, partenera internaționalului german a șters mesajul postat și a mers la stadion pentru a-i cere scuze tehnicianului croat.