Life

Patru zodii care au noroc la bani înainte de Anul Nou. Ei sunt cei care pășesc cu dreptul în 2023

Vești bune din partea astrelor pentru patru zodii norocoase! Destinul li se schimbă și vor întoarce banii cu lopata înainte de Anul Nou.
27.12.2022 | 09:00
Patru zodii care au noroc la bani inainte de Anul Nou Ei sunt cei care pasesc cu dreptul in 2023
Patru zodii au noroc la bani înainte de Anul Nou. Foto: Pinterest/ hercampus.com
ADVERTISEMENT

Cititorii în stele au oferit cele mai bune vești pentru patru dintre cele 12 semne ale zodiacului. Norocul li se schimbă înainte de anul și vor atrage banii precum un magnet. Astrele, însă, transmit mesaje importante, iar finanțele trebuie cheltuite cu cap.

Cele patru zodii care se vor îmbogăți înainte Anul Nou

Norocul zodiilor se schimbă pe final de an! Mai mulți nativi norocoși termină 2022 mai bogați sau cu promisiunea unui viitor îmbelșugat, căci toate se aliniază în favoarea lor. Eforturile de până acum sunt răsplătite și primesc în sfârșit ceea ce merită.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, știm cu toții zicala „norocul și-l mai face omul și cu mâna lui”, astfel că banii vin, dar pot pleca la fel de ușor dacă nu sunt tratați cu grijă.

Dacă te numeri printre Tauri, ei bine, află că ești și printre preferatul astrelor. Ca un cadou ce marchează un nou început, ai șanse mari să faci rost de bani la finalul lui decembrie.

ADVERTISEMENT

Energiile pozitive din jurul tău se simt, prietenii îți sunt aproape și te încurajează, iar asta îți conferă curajul necesar pentru a pune în aplicare toate planurile gândite și răzgândite pe parcursul celor aproape 12 luni care s-au scurs din 2022. Rotițele se pun în mișcare, ceea ce nu înseamnă decât că resursele tale financiare vor crește considerabil în perioada care urmează.

Racii se numără printre cei mai empatici și mai grijulii nativi, astfel că bunătatea este răsplătită cu bani luna aceasta.  Înainte de Anul Nou ai parte de abundență financiară, iar dacă îți menții perseverența și ambiția, lucrurilor vor merge din ce în ce mai bine pentru tine. Investește în studii care să te ajute să te dezvolți. Ulterior, vei descoperi că sunt de bun augur și în carieră.

ADVERTISEMENT

Leii și Scorpionii pășesc cu dreptul în 2023

Dragă Leu, dorința de stabilitate și organizare este poruncă pentru astre! Precum duhul din lampă, capabil să îndeplinească orice vis născocit de mintea umană, ele îți aduc dragoste, liniște și, bineînțeles, mult doriții bani.

Până acum nu ți-a fost ușor, cheltuieli peste cheltuieli ți-au ieșit în cale. Ba au intervenit reparații neprevăzute la casă sau poate vreun eveniment mare în familie te-a lăsat fără economii anul ăsta. Acum, însă, totul pare ca se așază și se rezolvă de la sine.

ADVERTISEMENT

Ideile pe care le-ai tot enunțat cu voce tare au fost auzite de oamenii potriviți și ești pe cale să dai startul unor proiecte bănoase. Poate ți se înapoiază și niște împrumuturi despre care credeai că au fost „făcute uitate” și portofelul pare că se umple de bani.

Planurile tale prind rădăcini, Scorpionule. Faptul că ai muncit din greu tot anul, te face acum să culegi roadele. Probabil că și superiorii de la serviciu au observat cât de mult efort depui pentru a-ți face treaba bine și pentru a deveni din ce în ce mai bun.

Toate acestea se traduc acum într-o binemeritată mărire de salariu și, de ce nu, poate chiar și o promovare în funcție. Important este ca banii sunt atrași de tine ca de un magnet, iar anul 2023 îl vei începe cu dreptul din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!