Life

Patru zodii care dau de probleme săptămâna aceasta. Grijă mare, Raci și Pești!

Astrologii au anunțat că în perioada imediat următoare nativii nu o duc deloc bine. Au parte de numeroase capcane în plan financiar și de multe iluzii deșarte.
18.07.2022 | 22:55
Patru zodii care dau de probleme saptamana aceasta Grija mare Raci si Pesti
Patru nativi care nu scapă de necazuri. Nu li se întâmplă nimic bun în următoarele 7 zile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Patru din din cele 12 semne zodiacale dau de probleme săptămână aceasta și nu scapă ușor de necazurile care vin la pachet cu dezamăgiri, inimi frânte sau relații destrămate. Din păcate, nu le așteaptă nimic bun.

Patru nativi care nu scapă de necazuri. Nu li se întâmplă nimic bun în următoarele 7 zile

Rac

E posibil să primești vești care să te afecteze, în special legat de planurile de vacanță. Ești nevoit să bați pasul pe loc și să amâni călătoriile planificate. Astrele sunt de părere că trebuie să aștepți să treacă această perioadă nefastă.

ADVERTISEMENT

Nu este o săptămână potrivită pentru a face schimbări sau pentru a lua decizii radicale. Asigură-te că ai răbdarea necesară dacă vrei să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Fecioară

Relațiile nu sunt deloc bune, mai ales la locul de muncă. Superiorii observă lipsa ta de interes și nu te mai propun pentru promovare. Mai ai de așteptat până la următoarea mărire de salariu, anunță cititorii în stele.

ADVERTISEMENT

Tensiunile sunt la ordinea zilei și există riscul să fii dezamăgit de o persoană din cercul de prieteni sau de partenerul de viață. Acest lucru te va afecta pe termen lung și nu vei mai avea încredere în ceilalți.

Capricorn

Stresul și oboseala din ultima perioadă îți joacă feste și nu ești în cea mai bună dispoziție. Nu ai deloc starea necesară pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de la locul de muncă sau de acasă. Te simți epuizat fizic și psihic.

ADVERTISEMENT

Ai tendința să pui răul în față și să nu vezi deloc partea plină a paharului. Speranța și optimismul nu fac parte din viața ta în următoarele 7 zile.

Pești

Te așteaptă o săptămână cu griji și probleme în mai multe domenii. Sunt unele chestiuni mai vechi care ies la suprafață și te înrăiesc și mai mult, motiv pentru care s-ar putea să nu-ți alegi deloc bine cuvintele când comunici.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ți se închid acele uși care ți-au fost promise din punct de vedere profesional. Ești nevoit să stai la actualul serviciu, chiar dacă nu este unul care să te satisfacă financiar.

ADVERTISEMENT