Life

Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Sunt protejate de divinitate și pot da lovitura în scurt timp

Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Acești nativi sunt protejați de divinitate și pot da lovitura în curând.
06.07.2024 | 17:50
Patru zodii carora Dumnezeu le pune manan cap dupa 15 iulie Sunt protejate de divinitate si pot da lovitura in scurt timp
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Aceste patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie sunt cele mai norocoase. Sunt protejate din spate de divinitate, astfel că până la începutul lunii august pot da lovitura pe mai multe planuri.

Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie

Berbec

Cea de a doua jumătate a lunii iulie este cea în care poți da lovitura. Ești protejat de divinitate, iar asta înseamnă că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Totodată, orice decizie vei lua, deznodământul va fi unul cât se poate de fericit.

ADVERTISEMENT

Astfel, ai grijă să profiți de orice oportunitate care îți iese în cale. Chiar dacă la prima vedere pot părea lucruri mici, în timp, nu ai de unde să știi cât de sus te pot propulsa. Lucruri frumoase sunt pe cale să ți se întâmple.

Fecioară

Și tu ești una dintre cele patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Viața ta e pe cale să se schimbe din mai multe puncte de vedere. Urmează alegeri importante, dar și o dragoste pasională la orizont.

ADVERTISEMENT

Poți duce relația pe care o ai la nivelul următor, ori dacă ești singur poți să îți găsești sufletul pereche. De asemenea, un plan pe care îl aveai pus la punct de ceva timp are șansa să prindă contur până la finalul lunii.

Săgetătorul e protejat de divinitate

Săgetător

Și tu ești protejat de divinitate din mai multe puncte de vedere. Un vis mare e pe cale să ți se îndeplinească, iar odată cu asta poți da lovitura. Important este să mergi înainte și să nu te lași acaparat de ceea ce spun alții.

ADVERTISEMENT

Bazează-te doar pe instinct și totodată, învață să ții unele lucruri doar pentru tine. E mai bine să câștigi în tăcere, decât să ai oameni în spate care să îți pună bețe în roate. De asemenea, învață să iei orice întâmplare mai bulversantă ca pe o lecție și mergi înainte.

Vărsător

Și tu ești una dintre cele patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Este luna ta cea mai norocoasă în care astrele s-au aliniat. Ai mare noroc la bani, iar oportunități uriașe pot să apară la orizont.

ADVERTISEMENT

Toate acestea sunt roadele muncii tale. Astfel, ia lucrurile așa cum sunt și nu mai despica firul în patru. Urmează o perioadă la care până acum doar visai și ar fi păcat să nu te bucuri din plin de fiecare moment și de tot ceea ce îți apare în cale.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis...
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo până în 4 august
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu...
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu ce argumente
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!