Life

Patru zodii care încep săptămâna cum nu se poate mai bine. Crăciunul le-a reîncărcat bateriile

Crăciunul le-a oferit forte proaspete, astfel că patru dintre cele 12 zodii încep săptămâna excelent. Astrele le îndeamnă să se bazeze pe intuiție și creativitate, doar așa satisfacția reușitei va fi pe măsură.
26.12.2021 | 22:55
Patru zodii care incep saptamana cum nu se poate mai bine Craciunul lea reincarcat bateriile
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru patru semne zodiacale.

La început de săptămână, astrele aduc vești bune, bani și iubire pentru cei mai norocoși nativi ai zodiacului.

Unii pot avansa în funcție la locul de muncă, în timp ce alții au șanse să își întâlnească dragostea vieții sau să ajungă în fața ofițerului stării civile.

ADVERTISEMENT

Iată ce le rezervă astrele celor patru zodii cărora norocul le surâde acum, după Crăciun.

Patru zodii care au parte de un început de săptămână de excepție

Berbec

Cineva, un șef sau partenerul de afaceri, vă aplaudă tot efortul depus în decursul anului, dar și ideile inovatoare pe care le aveți la început de săptămână. Zilele libere de sărbători v-au prins bine, aveți bateriile încărcate și debordați de imaginație, luând inițiativă în orice domeniu.

Unii nativi s-ar putea să primească vești interesante de la prieteni ori partenerul de viață îi surprinde cu bilete pentru o vacanță de sfârșit de an, la munte sau undeva pe vreo plajă exotică.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii Leu au parte de un început de săptămână energic, își fac multe planuri, duc la bun sfârșit treburile începute înainte de sărbători și fac lista dorințelor la care aspiră pentru anul 2022.

Astrele spun că acum este momentul să lase rațiunea după care s-au ghidat toată viața deoparte și să ia decizii așa cum le dictează inima. Intuiția îi va conduce către drumuri noi, mărețe și foarte profitabile.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă în care se vor dezvolta spiritual și financiar, mai ales că de Crăciun și-au încărcat bateriile și sunt gata să înfrunte orice provocare.

Săgetător

Creativitatea este cea care le va aduce Săgetătorilor un venit în plus la început de săptămână. S-au odihnit, iar acum au multe de oferit la locul de muncă. Șefii le aplaudă inițiativele, poate chiar îi răsplătesc cu o primă sau o avansare în grad.

ADVERTISEMENT

Vești sunt bune și pe plan social, acești nativi sunt deschiși către noi relații de prietenie sau de iubire.

Vărsător

Vărsătorii emană o stare de bine, împlinire și fericire. După Crăciunul petrecut alături de cei dragi, acum este momentul să se concentreze asupra vieții personale.

O persoană specială s-ar putea să le iasă în cale celor singuri și orice relație căreia i se pun bazele acum, la început de săptămână, are șanse mari de a se transforma în ceva durabil.

Pentru cei care deja au o o relație de iubire, astrele spun că se apropie momentul cererii în căsătorie sau cei doi parteneri încep să-și facă planuri de nuntă.

ADVERTISEMENT