Carousel hot news

Pătulea şi Paulinho, out! Rapid TRANSFERĂ în schimb un stelist!

Transferurile lui Paulinho şi Pătulea la Rapid au picat, au dezvăluit surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO. Singurul jucător cu care s-a ajuns la o înţelegere este Ioan Mera, fostul...
Autori: Adrian Dumitru, Răzvan Scarlat | 30.07.2014 | 16:35
Pătulea şi Paulinho, out! Rapid TRANSFERĂ în schimb un stelist!

Transferurile lui Paulinho şi Pătulea la Rapid au picat, au dezvăluit surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO. Singurul jucător cu care s-a ajuns la o înţelegere este Ioan Mera, fostul fundaş al lui Poli Timişoara.

Amicalul Rapidului de marţi, cu CSM Olteniţa, a elucidat situaţia unora din jucătorii aflaţi în probe la formaţia feroviară. În timp ce lui Pătulea nu i s-a propus un contract pentru că nu este considerat un jucător care să aducă un plus în jocul Rapidului, tratativele cu Paulinho au eşuat din cauza diferenţei între ofertă şi cerere. În timp ce oficialii feroviari i-au propus mijlocaşului un contract de 2000 de euro, Paulinho a cerut cu o mie de euro mai mult şi bani de chirie, doleanţa fotbalistului nefiind acceptată de către noul patron al Rapidului, Valerii Moraru. “Plafonul maxim este 3000 de euro, bani care vor fi alocaţi doar unor jucători pe care îi considerăm excepţionali. Paulinho este dorit în continuare, dar numai dacă acceptă oferta noastră”, au anunţat surse din cadrul echipei.

Negocieri cu Steaua pentru Roşu

Un alt jucător care a impresionat în partida cu Olteniţa, Iulian Roşu, este dorit în Grant, însă doar dacă negocierile cu Steaua, clubul care îl deţin, vor ajunge la o înţelegere. Ultima ofertă a Stelei este ca Rapid să deţină 60% din drepturile federative ale fotbalistului, în timp ce campioana României ar urma să mai aibă restul de 40% . “Negocierile nu s-au finalizat. Roşu este un jucător interesant, sperăm să aibă continuitate şi să ne înţelegem cu Steaua. Sînt şanse mari ca totul să decurgă aşa cum ne dorim”, au dezvăluit giuleştenii pentru FANATIK.RO.

1628282_w2

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!