Sport

Pau Gasol și-a anunțat logodna pe Instagram! Iubita lui e consultant financiar. Vezi cum arată! Galerie foto

17.10.2018 | 15:39
Pau Gasol sia anuntat logodna pe Instagram Iubita lui e consultant financiar Vezi cum arata Galerie foto

Pau Gasol și-a luat fanii prin suprindere. Baschetbalistul spaniol a postat pe Instagram o poză cu el și iubita sa, Chaterine McDonnell. “Nu am cuvinte să spun ce fericiți și emoționați suntem. Mi-a spus “DA”. Sunt foarte fericit să fiu logodit cu o așa femeie minunată și abia aștept să fim o viață împreună”. a scris Pau Gasol lângă respectiva fotografie.  Anunțul spaniolului vine cu două zile înainte de începerea noului sezon din NBA. Echipa lui, San Antonio Spurs joacă primul meci acasă cu Minnesota Timberwolves.

Pau Gasol și Chaterine McDonnell s-au cunoscut în 2016, chiar înainte ca baschetbalistul să se transfere la San Antonio Spurs. În vârstă de 29 de ani, Cat, cum îi spune iubitul, a lucrat ca jurnalist, dar a renunțat la această meresie în 2015. Absolventă la Universitatea din Carolina de Sud, Catherine McDonnell a trecut la domeniul pe care îl cunoaște cel mai bine, comerț și comunicare. Acum este consultant financiar la un fond de investiții, în Chicago. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO!

Logodnicei lui Pau Gasol nu-i place să apară în presă

Dacă Pau Gasol este o mare personalitate, iubita sa preferă să ducă o viață ferită de ochii presei. Logodnica baschetbalistului evită pe cât poate ieșirele publice, iar pe conturile de socializare își tine profilul privat, având în listă doar prieteni apropiați. Spaniolul în vârstă 38 de ani este singurul care o mai arată fanilor pe conturile sale de socializare. Și o face destul de des, pentru că cei doi petrec foarte mult timp călătorind în destinații exotice.

Pau Gasol se pregătește de meciuri, pe 18 octombrie San Antonio Spurs începe noul sezon. Spaniolul, care are două inele de campion în NBA și 6 prezențe în All-Star Game, nu are de gând să se retragă prea curând. Pau Gasol a anunțat în urmă cu o lună că a prelungit contractul cu San Antonio și vrea sa joace în NBA până la 41 de ani.

  • 1998 este anul în care Pau Gasol debuta în baschetul profesionist la FC Barcelona