Paul Anton a revenit la Dinamo! A fost prezentat oficial: “Sper să răsplătesc încrederea arătată”

Rareș Mușătoiu   
în Dinamo
02/10/2020, 23:06
Paul Anton a revenit la Dinamo! A fost prezentat oficial: “Sper să răsplătesc încrederea arătată”
Paul Anton știe de ce are nevoie Dinamo pentru a reveni în top

Paul Anton a revenit la Dinamo București și este foarte încrezător în noul proiect. Mijlocașul de 29 de ani a jucat ultima dată pentru KS Samara.

Jucătorul este impresionat de ce a văzut la club și așteaptă rezultate foarte bune în acest sezon competițional.

“Ce am văzut astăzi la antrenament îmi dă speranțe foarte mari, cred că sezonul acesta va fi diferit. Prima dată trebuie să intri în play-off si pe urmă vom vedea ce va ieși, însă eu am foarte mare încredere că se vor întâmpla lucruri foarte frumoase la Dinamo”a declarat Anton.

Anton, revenire la Dinamo după experiența din Rusia. 

Internaționalul român a plecat de la Dinamo la începutul anului 2018, fiind cumpărat de Anzhi Makhachkala. Pentru rușii de la Anzhi a evoluat doar 13 partide, iar apoi s-a transferat la KS Samara la începutul sezonului 2018/2019. Alături de Krylya Sovetov Samara a strâns 45 de partide în toate competițiile în două sezoane și a înscris de cinci ori.

A revenit la Dinamo, un loc în care s-a simțit extrem de bine în plan sportiv.

“Eu zic că sunt un jucător cu mult mai multă experiență după ce am jucat în Rusia, am întâlnit tot felul de situații.Am revenit la un club care m-a primit bine mereu. Sper să răsplătesc această încredere și să avem rezultate foarte bune”, a spus jucătorul.

Paul Anton speră că va reveni repede pe teren și le mulțumește fanilor pentru toată susținerea

Dinamovistul își dorește să intre rapid în planurile de joc ale lui Cosmin Contra. Antrenorul câinilor cu siguranță urmăreste cu atenție evoluția sa fotbalistică.

“Sper că voi reveni cât mai curând, revenirea mea pe teren va depinde de cum voi răspunde la pregătirea tehnică și de Mister, când va decide că se poate baza pe mine. Trebuie să respect anumiți pași și să mă pun la punct cu pregătirea fizică. Îmi pare foarte rău că nu pot să joc contra FCSB-ului. Am foarte mare încredere că băieții se vor mobiliza exemplar și vor reuși să facă o partidă mare!”, a spus Anton.

Fanii reprezintă un motiv pentru care a ales să revină la Dinamo București și speră să revină în număr foarte mare la stadion, când va fi posibil.

“Nu vreau acum să zic cuvinte mari, să spun acum că m-a influențat decisiv iubirea suporterilor, dar a fost un factor foarte important pentru mine. Fanii mereu ne-au susținut și au avut mereu încredere în mine, le mulțumesc pentru mesaje și încrederea pe care mi-o acordă și vreau să îi răsplătesc pe teren. Asta este situația mondială, din păcate. Le spun suporterilor să aibă răbdare, încredere și să continue să încurajeze echipa momentan pe rețelele sociale. Iar când se va da drumul la acces pe stadioane, să vină să umple arena și să ne împingă de la spate”, a adăugat Paul Anton

Închide ×