Paul Anton a vorbit despre situația critică de la Dinamo! ”Acum sunt la pământ”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Dinamo
29/12/2018, 10:40
Paul Anton a vorbit despre situația critică de la Dinamo! ”Acum sunt la pământ” GALERIE FOTO
Paul Anton a vorbit despre situația critică prin care trece Dinamo în actualul sezon din Liga 1 Betano

Fostul căpitan al echipei Dinamo București, Paul Anton, a vorbit despre situația critică prin care trec ”câinii” în actualul sezon din Liga 1 Betano. Jucătorul de la Krîlia Sovetov Samara consideră că Mircea Rednic este antrenorul potrivit să o scoată pe Dinamo din momentul negru în care se află.

”Nu mă așteptam niciodată ca Dinamo să ajungă atât de jos! Dinamo este un club unde ai absolut toate condițiile pentru a face performanță. Singura problemă, să zicem, e cea cu stadionul, dar nu poate să fie asta decisivă”, a declarat fostul căpitan al ”câinilor” pentru gsp.ro.

Paul Anton a vorbit despre situația critică de la Dinamo: ”Rednic va face o echipă puternică”

”Situația e foarte grea, dar sper să lege mai multe victorii. Dacă vor reuși să facă asta, le va reveni moralul și lucrurile se vor schimba. E clar că acum sunt la pământ și se vede lipsa de încredere. Cel mai important este ca nea Mircea Rednic să aibă liniște să lucreze. Din iarnă sunt convins că va face o echipă puternică”, a spus Paul Anton despre situația critică de la Dinamo.

Paul Anton în duel pentru balon cu Harlem Gnohere la un meci FCSB - Dinamo
Paul Anton în duel pentru balon cu Harlem Gnohere la un meci FCSB – Dinamo

Fostul căpitan al ”câinilor” a lăudat antrenamentele pe care la face Rednic: ”Este un antrenor care mi-a dat multă încredere. Are de partea lui experiența, face antrenamente foarte plăcute, bazate foarte mult pe jocul cu mingea. Sunt multe exerciții de posesie sub diferite forme, dar care păstrează niște principii clare de joc. Folosește trasee bine definite, care sunt repetate constant la antrenamente”.

Anton se bucură de revenirea lui Ionel Dănciulescu

”Mircea Rednic are ochi la fotbaliști și reușește să aducă jucători de valoare indiferent de bugetul de salarii pe care îl are la dispoziție. Este foarte important că la Dinamo s-a întors Dănciulescu. E un mare atu pentru echipă. Știe toată lumea câtă experiență are și cât de mult contează să fie lângă băieți”, a menționat Paul Anton.

Conform informațiilor FANATIK, Mircea Rednic vrea să devină și acționar la Dinamo, el încerând alături de un investitor belgian să preia clubul de la Ionuț Negoiță. După disputarea a 21 de etape, Dinamo se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano și are șanse minime să mai prindă play-off-ul.

Închide ×