Sport

Paul Anton, aproape de un transfer tare la U Craiova! Strategia inteligentă a patronului Mihai Rotaru. Exclusiv

Paul Anton și-a reziliat contractul cu Dinamo și FANATIK a aflat că este la un pas de a semna cu U Craiova.
27.08.2021 | 11:16
Paul Anton aproape de un transfer tare la U Craiova Strategia inteligenta a patronului Mihai Rotaru Exclusiv
Paul Anton și-a reziliat contractul cu Dinamo și FANATIK a aflat că este la un pas de a semna cu U Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mijlocașul a rămas jucător liber de contract după ce a ajuns la o înţelegere cu administratorul judiciar al ”cânilor”, Răzvan Zăvăleanu.

Anton a renunţat la două salarii restante, adică 38.000 de euro, pentru a putea să se despartă de gruparea ”alb-roșie”.

ADVERTISEMENT

U Craiova, la un pas de transferul lui Paul Anton

La nici 24 de ore după ce și-a încheiat conturile cu Dinamo, Paul Anton a început negocierile cu U Craiova și FANATIK a aflat că este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Mijlocașul de 30 de ani are șanse foarte mari să ajungă liber de contract la Universitatea Craiova, acolo unde a mai fost dorit și în trecut de patronul Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul oltenilor ar fi trebuit să plătească 100.000 de euro pentru aducerea lui Paul Anton, dar a preferat să aștepte ca acesta să-și rezolve toate problemele cu Dinamo și să-l aducă liber de contract.

Comisiile FRF au respins memoriul prin care devenea liber de contract

Mijlocaşul încerca să rămână liber de contract de câteva săptămâni. Paul Anton s-a adresat comisiilor FRF pentru a deveni jucător liber, având în vedere că nu a fost plătit timp de 4 luni de zile.

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, comisiile FRF nu i-au dat dreptate şi Paul Anton a rămas legitimat la Dinamo. FANATIK a scris despre ieşirea nervoasă a lui Anton de la antrenamente în momentul în care a aflat că nu i s-a dat dreptate.

Paul Anton nu a jucat în ultimele etape, acuzând o accidentare. Deşi Dario Bonetti îl aştepta să revină pe teren cu FC Argeş în weekend, acest lucru nu va mai fi posibil în condiţiile în care fotbalistul a ajuns la o înţelegere cu clubul.

ADVERTISEMENT

Mureșan anunța plecarea lui Anton în străinătate

Mutarea lui Paul Anton la Universitatea Craiova vine după ce președintele executiv al clubului Dinamo, Iuliu Mureșan, spunea că jucătorul va pleca la o echipă din străinătate, deși a fost dorit și de formații din România.

Pentru Dinamo plecarea lui Pal Anton este încă o pierdere importantă. Alături de Deian Sorescu, mijlocașul a fost una dintre piesele esenţiale rămase la echipă şi unul dintre puţinii jucători cu experienţă care au rămas şi în insolvenţă.

Administratul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a declarat că a încercat să ajungă la un numitor comun cu Paul Anton astfel încât acesta să rămână la Dinamo, însă a recunoscut că pretenţiile financiare ale fotbalistului au fost foarte mari.

Dinamo a oficializat despărțirea de Anton

FC Dinamo a anunţat încheierea raporturilor contractuale cu mijlocaşul Paul Anton, pe cale amiabilă. ”Ne-am despărţit amiabil de Paul Anton şi îi mulţumim pe această cale pentru evoluţiile în tricoul echipei noastre.

Paul Anton rămâne un dinamovist, un susţinător al clubului şi nu putem decât să îi transmitem mult succes în carieră”, a declarat Iuliu Mureșan pentru pagina de Facebook a clubului.

Paul Anton a evoluat 65 de minute în acest sezon competiţional pentru Dinamo, în victoria cu FC Voluntari, în prima etapă din Liga 1, scor 3-2 pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. 90 de meciuri a jucat aul Anton pentru ”câini” în toate competiţiile, în trei perioade (septembrie 2015-iulie 2016, iulie-decembrie 2017 şi octombrie 2020-august 2021), marcând 15 goluri în tricoul alb-roşu.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: