Fotbal intern

Paul Anton are hârtie pentru a pleca de la Dinamo! Suma ridicolă cerută de “câini” pentru căpitan. Exclusiv

Paul Anton a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo în sezonul precedent. Mijlocaşul poate pleca în vară de la club, având hârtie de transfer.
28.05.2021 | 12:53
Paul Anton are hartie pentru a pleca de la Dinamo Suma ridicola ceruta de caini pentru capitan Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo va intra în această vară în reorganizare. Chiar dacă a scăpat de retrogradare, se anunţă vremuri grele în continuare pentru “câini” în condiţiile în care problemele financiare de la club sunt departe de a fi rezolvate.

Paul Anton are hârtie pentru a pleca de la Dinamo! “Câinii” cer 200.000 de euro pentru transfer

Veniturile vin din drepturile tv şi de la sponsori, fanii acţionari din DDB fiind singurii investitori de la Dinamo de aproape un an. În aceste condiţii, cei de la Dinamo speră să obţină fonduri şi din transferul unor jucători.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Paul Anton, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, a primit hârtie de transfer de la club prin care poate pleca în schimbul a 200.000 de euro. Mijlocaşul este al doilea jucător după Deian Sorescu cu hârtie de transfer de la Dinamo.

Deian Sorescu poate pleca cu 1 milion de euro: “Acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere”

FANATIK a anunţat că Deian Sorescu a primit o hârtie de transfer de la Dinamo prin care poate pleca pe 1 milion de euro, care a venit după o discuţie mai aprinsă cu oficialii clubului, după cum a explicat fotbalistul:

ADVERTISEMENT

“Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru un milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.

A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou. Am discutat ceva și s-a întâmplat altceva. Așa a apărut această hârtie. Nu pot să zic că e o bucurie sau o apreciere”, a spus Sorescu pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Anton: “Din vară, poate Dinamo nu mai vrea sau poate nu își mai permite să mă plătească”

În vârstă de 30 de ani, Paul Anton are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro, fiind dorit de mai multe cluburi. Din ţară, CFR Cluj şi-a manifestat interesul în iarnă pentru transferul mijlocaşului, însă mutarea nu s-a realizat.

Înainte de finalul sezonului, Anton a declarat că mai are contract încă un an cu Dinamo şi că este posibil să plece în această vară, mai ales dacă clubul nu îşi mai permite să susţină salariul său:

ADVERTISEMENT

„Nu e vorba dacă sunt sau nu tranșant, dar mai am un an de contract și nu e corect și loial față de club să vorbesc despre plecare. Agentul meu trebuie să discute astfel de lucruri sau clubul.

Din vară, poate Dinamo nu mai vrea sau poate nu își mai permite să mă plătească. Am contract un an de zile, îl respect”, a spus Anton.

În sezonul recent încheiat, Paul Anton a evoluat în 35 de meciuri pentru Dinamo reuşind să înscrie de 7 ori şi având două pase decisive. El a venit din postura de jucător liber de contract după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Krîlia Sovetov Samara, la începutul sezonului precedent.

  • 30 de ani are Paul Anton
  • 200.000 de euro cere Dinamo în schimbul fotbalistului 
ADVERTISEMENT