Fotbal intern

Paul Anton, atacuri cu talpa la Pablo Cortacero: „E o bătaie de joc. Să dea acţiunile!“

13.01.2021 | 21:41
Paul Anton atacuri cu talpa la Pablo Cortacero E o bataie de joc Sa dea actiunile
ADVERTISEMENT

Dinamo a învins cu 2-0 în meciul cu Hermannstadt, disputat la Mediaş, în prima etapă a returului, şi ocupă locul al optulea în clasamentul Ligii 1. La finalul partidei, Paul Anton a vorbit mai mult despre situaţia disperată în care se află el şi colegii lui, decât despre jocul în sine.

Rezultatele din teren, cinci victorii în ultimele 7 meciuri, contrastează total cu situaţia financiară de la clubul din Ştefan cel Mare, unde investitorii spanioli promit bani de luni de zile, dar acei bani nu apar niciodată, iar singurele plăti le fac suporterii prin Programul DDB.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a pus tunurile pe acţionarul majoritar şi i-a cerut să cedeze acţiunile, dacă nu îşi poate respecta promisiunile şi contractele semnate.

Paul Anton: „Dacă nu poate, să dea acţiunile altcuiva“

„Am reuşit să avem o prestaţie bună, să profităm de şansele avute, să înscriem repede şi să ne facem meciul mai uşor.

ADVERTISEMENT

Am avut discuţii. Situaţia e foarte grea, pentru că lucrurile sunt foarte confuze. Am vrut să tragem un semnal de alarmă cu acel protest, pentru că nu se poate continua aşa. Acţionarii majoritari trebuie să înţeleagă că nu îşi pot bate joc de noi la infinit.

Trebuie să ia o decizie şi dacă nu pot să respecte contractele pe care le-au semnat şi să susţină clubul, să facă un pas în spate şi să dea acţiunile altora care îşi doresc şi iubesc clubul cu adevărat şi atunci altfel vor sta lucrurile. Dacă nu face faţă să dea acţiunile altcuiva.

ADVERTISEMENT

Sunt aici. Până în ultima zi în care voi îmbraca acest club, voi da 100%, indiferent de problemele care există.

Răbdarea mea e în limita legii. Şi cred că şi ceilalţi colegi la fel. Chiar dacă am arătat devotament şi iubire pentru acest club, totul are o limită şi problema e că se apropie această limită. Nu se poate continua aşa. E o bătaie de joc ceea ce trăim noi.

ADVERTISEMENT

Dacă acţionarul majoritar nu poate să-şi îndeplinească promisiunile şi să respecte contractele semnate, atunci să dea acţiunile altora, care încearcă din puţinul, din multul pe care îl au să facă ceva bun pentru acest club“, a spus Paul Anton la finalul partidei.

Deian Sorescu: „Nu ştiu cât mai putem rezista“

„Nu ştiu ce să zic, dacă să zâmbesc sau să plang. Mă bucur pentru echipă. Dăm dovadă că suntem echipă, suntem un grup puternic, dar nu ştiu cât mai putem rezista.

Noi încercăm să ne facem treaba pe teren şi cred că acest lucru se vede. Avem foarte multe probleme, datorii tot mai mari şi asta ne apasă. Arătăm pe teren că suntem un grup puternic, sperăm să o ţinem tot aşa, cât vom mai fi aici. Cine ştie?

Din postura de căpitan, nu îmi voi convinge colegii să rămână aici. Voi încerca sa îi motivez pe teren, dar fiecare îşi alege soarta. Fiecare trebuie să îşi aleagă viitorul“, a completat şi Deian Sorescu

ADVERTISEMENT