Sport

Paul Anton, dorit de Sepsi! Suma ridicolă pe care trebuie să o plătească echipa covăsneană. Exclusiv

Sepsi vrea să dea prima lovitură importantă a perioadei de mercato şi să îl transfere pe Paul Anton de la Dinamo. Mutarea s-ar putea realiza pentru o sumă foarte mică.
07.06.2021 | 22:15
Paul Anton dorit de Sepsi Suma ridicola pe care trebuie sa o plateasca echipa covasneana Exclusiv
ADVERTISEMENT

Paul Anton este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo în sezonul precedent. Mijlocaşul mai are un an de contract cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, însă climatul de incertitudine de la club ar putea facilita plecarea fotbalistului.

Paul Anton, dorit de Sepsi! Covăsnenii au de plătit doar 200.000 de euro

De altfel, FANATIK a scris în urmă cu o săptămână despre hârtia de transfer primită de Paul Anton de la conducerea clubului. Dinamo vrea 200.000 de euro pentru transferul fotbalistului, o sumă foarte mică având în vedere valoarea mijlocaşului.

ADVERTISEMENT

Pentru Sepsi Sf. Gheorghe suma de transfer nu va fi o problemă. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi este una dintre cele mai stabile din Liga 1 şi are ambiţii importante la primul sezon în care s-a calificat în cupele europene.

Sepsi a câştigat meciul de baraj cu Viitorul şi a prins locul de Conference League. Echipa va intra în competiţie în turul doi preliminar, însă va fi greu să prindă faza grupelor, în condiţiile în care nu va fi cap de serie.

ADVERTISEMENT

Sepsi l-a vândut pe Dumiter la FCSB cu 350.000 de euro şi poate face super afacere cu Anton

Dacă covăsnenii vor reuşi să îl ia pe Paul Anton, ar fi o afacere foarte bună în condiţiile în care ar plăti aproape jumătate din suma încasată de la Gigi Becali pentru tânărul atacant Andrei Dumiter.

FANATIK a anunţat transferul lui Andrei Dumiter la FCSB pentru 350.000 de euro, iar pentru transferul lui Paul Anton, jucător de echipa naţională, Sepsi Sf. Gheorghe va plăti doar 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a venit în vară pe un salariu de 18.000 de euro lunar la Dinamo. După ţeapa dată de Pablo Cortacero a fost de acord să negocieze în iarnă cu fanii din DDB un salariu lunar de 9000 de euro.

“Din vară, poate Dinamo nu mai vrea sau poate nu își mai permite să mă plătească”

Chestionat cu privire la viitorul său la Dinamo, Paul Anton a declarat că este posibil să plece de la club, mai ales că există şi posibilitatea ca Dinamo să nu mai aibă posibilitatea să îi susţină salariul:

ADVERTISEMENT

„Nu e vorba dacă sunt sau nu tranșant, dar mai am un an de contract și nu e corect și loial față de club să vorbesc despre plecare. Agentul meu trebuie să discute astfel de lucruri sau clubul.

Din vară, poate Dinamo nu mai vrea sau poate nu își mai permite să mă plătească. Am contract un an de zile, îl respect”, a spus Anton.

Sepsi Sf. Gheorghe l-a acontat în această vară pe Cătălin Golofca de la CFR Cluj. Împrumutat în sezonul trecut, atacantul a fost transferat definitiv de covăsneni şi a semnat un contract valabil doi ani.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton
  • 30 de ani are mijlocaşul lui Dinamo

 

ADVERTISEMENT