Fotbal intern

Paul Anton, încurajări pentru George Pușcaș după ratarea penalty-ului: ”E un băiat extraordinar”

16.10.2019 | 00:49
Paul Anton incurajari pentru George Puscas dupa ratarea penaltyului E un baiat extraordinar
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționale a României, Paul Anton, l-a încurajat pe George Pușcaș după ratarea penalty-ului din meciul cu Norvegia, scor 1-1, din preliminariile Campionatului European din 2020. Atacantul de la Reading i-a luat mingea lui Nicolae Stanciu, dar nu a putut să înscrie din lovitura de pedeapsă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4.10 este cota pentru ”x” la meciul Azerbaidjan – Țara Galilor. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

Paul Anton, încurajări pentru George Pușcaș după ratarea penalty-ului: ”Se poate întâmpla”

”Va trebui să câştigăm cu Suedia şi apoi să mergem în Spania cu încredere şi să luăm un punct. George Puşcaş e un băiat extraordinar, se poate întâmpla oricui să rateze. Mi s-a ridicat pielea pe mine la imn. A fost mai emoţionant ca niciodată cu atâţia copii”, au fost încurajările lui Paul Anton pentru George Pușcaș după ratarea penalty-ului.

La finalul întâlnirii de pe Arena Națională, George Pușcaș a dezvăluit că se simte frustrat de ratarea loviturii de pedeapsă, dar în același timp a precizat că a trecut peste momentul nefast și se gândește deja la întâlnirea cu Suedia. În prima repiză a întâlnirii cu Norvegia, nouarul naționalei României a mai cerut un penalty, dar arbitrul Bobby Madden a lăsat jocul să continue.

ADVERTISEMENT

România a rămas pe locul 3 în Grupa F

România a terminat la egalitate cu Norvegia, scor 1-1, și a rămas pe locul 3 în clasamentul Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. George Pușcaș a ratat un penalty în repriza secundă la scorul de 0-0. România a ratat șansa să urce pe locul secund în grupă și trebuie să învingă Suedia și să scoată punct în Spania pentru a ajunge mla turneul final.