Fotbal intern

Paul Anton nu mai vede nicio speranță: ”În fiecare săptămână mai pleacă cineva de la Dinamo”

17.12.2020 | 22:52
Paul Anton nu mai vede nicio speranta In fiecare saptamana mai pleaca cineva de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Mijlocașul formației Dinamo București, Paul Anton, nu mai vede nicio speranță pentru salvarea clubului, mai ales că în fiecare săptămână pleacă jucători de la echipă.

”Câinii” au fost învinși de CFR Cluj în Groapă, scor 0-2, suferind primul eșec după trei victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

Două greșeli flagrante ale apărătorilor centrali, Ricardo Grigore și Ante Puljic, au dus la marcarea celor două goluri care au trimis cele trei puncte în Gruia.

Ultima speranță de la Dinamo, spulberată de Paul Anton

”Nu știu dacă CFR a făcut atât de clar diferența. Consider că am făcut niște greșeli care nu ai voie să le faci. CFR a fost echipa mai experimentată și a profitat de greșelile noastre. Din păcate, în fiecare săptămână pleacă cineva”, a declarat Paul Anyon, care a spulberat astfel orice speanță pentru fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Suporterii știu că vor să vireze o sumă de bani, mai departe nu știu. Ei au arătat devotament față de club, vor să salveze clubul, sper să și reușească. Mai avem un meci duminică și apoi vom discuta să vedem ce se întâmplă. Sunt lucruri personale, nu pot să cer nimănui să renunțe la bani”, a mai spus Anton.

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, a provocat pentru a patra oară un penalty în acest sezon, după cele din meciurile de acasă cu UTA Arad, cu Universitatea Craiova și cu Poli Iași. Croatul i-a îngropat pe ”câini” în partida cu CFR Cluj, fiind schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Jocul colectiv al lui Dinamo suferă, mai ales împotriva unui advers articulat și cu experiență precum CFR Cluj, iar asta s-a văzut cel mai bine cu campioana, lucru care ar trebui să le dea de gândit celor care cred că elevii lui Jerry Gane pot prinde un loc în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Ricardo Grigore a făcut o greșeală de începător în minutul 14 al derby-ului cu CFR Cluj, care a contribuit în mod decisiv la golul marcat de croatul Gabriel Debeljuh.

ADVERTISEMENT

Astfel, CFR Cluj și-a făcut meciul mult mai ușor și a condus pe Dinamo după un gol extrem de norocos, după o greșeală de începător a apărării dinamoviste, într-un meci de care Edi Iordănescu se temea din cauza numeroaselor absențe, cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: