Sport

Anunț sumbru pentru Dinamo! Când ar putea Paul Anton să-i părăsească pe „câini”: „A suferit destul. Va fi liber!”

Miercuri, va avea loc un nou termen, la Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF, în procesul dintre Paul Anton și Dinamo. Iar Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul din „Ștefan cel Mare” să primească o decizie favorabilă.
27.07.2021 | 17:26
Anunt sumbru pentru Dinamo Cand ar putea Paul Anton sai paraseasca pe caini A suferit destul Va fi liber
ADVERTISEMENT

Paul Anton a fost transferat de Dinamo, liber de contract, în toamna lui 2020, de la KS Samara.

Fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, și-a depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo, din cauza salariilor restante.

Paul Anton, pe cale să plece de la Dinamo

Agentul Lucian Marinescu este încrezător că, miercuri, Paul Anton va primi o decizie favorabilă și se va despărți de formația din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r. spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, și-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit și în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situație. 

Paul și-a făcut mereu datoria față de Dinamo, ca de altfel față de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-și vadă și el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunța. 

ADVERTISEMENT

Ei (n.r. oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situația, invocând interdicția la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas și au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile. 

Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo și-și respectă angajamentul și regulamentul.

ADVERTISEMENT

Lucian Marinescu: „Mâine ar trebui să se pronunțe!”

Există șanse mari ca o decizie să fie înaintată, miercuri, în procesul dintre Paul Anton și Dinamo, având în vedere că orice speță trebuie soluționată în maxim 30 de zile.

El și-a depus memoriu și va fi liber. Am mare încredere că membrii Comisiei vor da această decizie miercuri, nu poate dura la nesfârșit acest caz. Anumite situații sunt complicate, dar aceasta este simplă. Au trecut cele 60 de zile de scadență, plus altele 15 în care clubul putea plăti și nu a făcut-o

ADVERTISEMENT

Orice comisie are, regulamentar, 30 de zile pentru a soluționa o speță, astfel că mâine ar trebui să se pronunțe! Paul Anton ar ajunge la situația de a avea patru salarii neachitate, el are de recuperat peste 60.000 de euro din angajamentul cu clubul din Ștefan cel Mare. Momentan, el se reface după o accidentare, de aceea nu a putut juca aseară în Bănie, cu FCU Craiova (0-1)”, a declarat Lucian Marinescu, pentru GSP.

  • 1.10 milioane de euro este cota lui Paul Anton, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT