Video. Paul Anton, primul gol la Anji! L-a lăsat “mască” pe portarul adversarilor

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 10:53
Video. Paul Anton, primul gol la Anji! L-a lăsat “mască” pe portarul adversarilor

Paul Anton a părăsit-o pe Dinamo Bucureşti în perioada de transferuri din iarnă şi a ales să-şi continue cariera în Rusia, la Anji Mahacikala. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a pus deja amprenta pe jocul echipei care ocupă penultimul loc în prima ligă rusă.

Jucătorii de la Anji Mahacikala se află în cantonament în Turcia, iar Paul Anton a reuşit să marcheze un gol superb în al patrulea meci amical al echipei. Fostul dinamovist a deschis scorul în minutul 50 al meciului cu Dinamo Minsk. 

Paul Anton, vândut pentru 300.000 de euro

Paul Anton a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri, fără să-i dea vreo şansă portarului vicecampioanei Belarusului. Formaţia rusă a câştigat meciul de pregătire, scor 2-0, fiind la al patrulea succes în cantonamentul din Turcia.

Dinamo l-a vândut pe Paul Anton în iarnă la Anji Mahacikala. Formaţia antrenată de Vasile Miriuţă a primit 300.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani. Fostul căpitan al “câinilor” este la a doua experienţă în străinătate, după ce în sezonul 2016-17 a evoluat la Getafe.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.