Video. Paul Anton, primul gol la Anji! L-a lăsat "mască" pe portarul adversarilor

paul anton, dinamo bucuresti, anji Mahacikala, video

Paul Anton a plecat în această iarnă de la Dinamo Bucureşti. Fostul căpitan al "câinilor" a semnat cu Anji Mahacikala şi a reuşit să iasă deja în evidenţă.

Paul Anton a părăsit-o pe Dinamo Bucureşti în perioada de transferuri din iarnă şi a ales să-şi continue cariera în Rusia, la Anji Mahacikala. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a pus deja amprenta pe jocul echipei care ocupă penultimul loc în prima ligă rusă.

Jucătorii de la Anji Mahacikala se află în cantonament în Turcia, iar Paul Anton a reuşit să marcheze un gol superb în al patrulea meci amical al echipei. Fostul dinamovist a deschis scorul în minutul 50 al meciului cu Dinamo Minsk. 

Paul Anton, vândut pentru 300.000 de euro

Paul Anton a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri, fără să-i dea vreo şansă portarului vicecampioanei Belarusului. Formaţia rusă a câştigat meciul de pregătire, scor 2-0, fiind la al patrulea succes în cantonamentul din Turcia.

Dinamo l-a vândut pe Paul Anton în iarnă la Anji Mahacikala. Formaţia antrenată de Vasile Miriuţă a primit 300.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani. Fostul căpitan al "câinilor" este la a doua experienţă în străinătate, după ce în sezonul 2016-17 a evoluat la Getafe.