Fotbal intern

Paul Anton s-a înțeles la bani cu cei din DDB. Ce salariu ar putea avea în 2021. Exclusiv

04.01.2021 | 21:00
Paul Anton s-a înțeles la bani cu cei din DDB. Ce salariu ar putea avea în 2021. Exclusiv
Paul Anton s-a înțeles la bani cu cei din DDB. Ce salariu va avea în 2021 la Dinamo. © FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Paul Anton, 29 de ani, jucătorul pentru care fanii din programul DDB au insistat să vină la Dinamo la începutul „erei spaniole”, a ajuns la un acord pentru restanțele sale salariale, dar și pentru noul contract pe care-l va avea, în 2021, la Dinamo.

Din informațiile FANATIK, Anton a acceptat propunerea celor din DDB privind lunile neplătite de anul trecut. Avea trei salarii restante pe 2020. De asemenea, Paul Anton a fost de acord să continue la Dinamo până la 30 iunie 2021, urmând să aibă un contract la jumătate față de cel negociat la revenirea în toamnă printre „câini”.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a acceptat 36.000 de euro pentru restanțele financiare din 2020. De la 1 ianuarie 2021 ar câștiga 9.000 de euro lunar la Dinamo

Paul Anton poate fi considerat unul dintre pilonii cu care fanii lui Dinamo încearcă să salveze corabia alb-roșie în ceasul al 12-lea. Poate chiar cel mai important pilon din vestiar pentru cei din DDB.

Ardeleanul care și-a expus mereu apropierea față de culorile lui Dinamo a venit în toamnă tocmai pentru că a cedat la rugămințile fanilor. Nu a avut un salariu „ieșit din comun”, cum au primit la negocieri Aleix Garcia sau Borja Valle, dar a dorit să pună umărul alături de Cosmin Contra la ceea ce se pretindea un „proiect grandios european”.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a semnat cu Dinamo pentru 18.000 de euro lunar, deși oferta pe care o avea de la CFR Cluj era mai mare. Ca și ceilalți colegi ai săi, majoritatea, are 3 luni de restanțe salariale. Adică 54.000 de euro. A avut discuții deschise cu cei din DDB, așa, ca de la „câine” la „câine”, și au ajuns la un acord.

FANATIK a aflat că Anton a acceptat să mai încaseze 36.000 de euro din suma totală (asta, în primul rând pentru că fanii îl apreciază enorm!), adică pierde doar un salariu. Apoi, de la 1 ianuarie 2021, pentru următoarele 6 luni, a fost de acord cu înjumătățirea, astfel că va avea 9.000 de euro lunar!

Ante Puljic și Diego Fabbrini și-au dat acordul pentru lefurile propuse de DDB

Eforturile incredibile pe care cei din DDB le fac pentru salvarea lui Dinamo au produs deja câteva efecte. Oamenii de acolo au izbutit să discute cu cei mai mulți dintre jucătorii aduși de Contra și de Melero Marin pentru a-i convinge în demersurile lor.

ADVERTISEMENT

Printre cei care s-au declarat de acord se numără alți doi jucători extrem de importanți, despre care FANATIK a scris deja. Este vorba despre croatul Ante Puljic, primul căpitan al echipei, și italianul Diego Fabbrini. Aceștia le-au transmis celor din DDB că vor accepta contracte înjumătățite pentru următoarele 6 luni, urmând să le semneze la revenirea la București.

Situația specială în care se află Tomas Mejias, singurul spaniol care ar putea rămâne la Dinamo!

Deși au plecat sau se pregătesc să plece toți jucătorii spanioli, Dinamo va rămâne sigur cu unul dintre ei până se termină acest campionat. Portarul Tomas Mejias, 32 de ani la finalul lunii, împrumutat pentru un sezon de la Middlesbrough, a discutat și el cu cei din DDB. Semnase în septembrie 2020 un contract de 12.000 de euro lunar, dar are patru luni restante.

La fel ca și Anton, Mejias a acceptat echivalentul a două salarii (adică 24.000 de euro) din restanțele din 2020, iar pentru partea a doua a campionatului va rula pe un contract lunar la jumătate, de 6.000 de euro! DDB încearcă să discute cu toți jucătorii lui Dinamo pentru a lămuri situația și a evita dezastrul. Care poate fi tradus și ca faliment.

ADVERTISEMENT
  • 35.000 de euro pe lună este cel mai mare salariu existent la Dinamo în acest moment. Îi aparține lui Aleix Garcia, care nu s-a prezentat la reunire
  • 120.000 de euro lunar era bugetul de salarii al lui Dinamo înainte să aterizeze Pablo Cortacero în „Groapă”. Acum, acest buget a depășit 500.000 de euro!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri