Fotbal intern

Paul Anton și Adam Nemec nu au acceptat înjumătățirea contractului! DDB încearcă să ajungă la un acord. Exclusiv

29.01.2021 | 22:00
Paul Anton si Adam Nemec nu au acceptat injumatatirea contractului DDB incearca sa ajunga la un acord Exclusiv
ADVERTISEMENT

Suporterii din programul DDB încearcă să convingă jucătorii de la Dinamo să renunțe la o parte din bani și să accepte contracte mai mici până în vară. Unii dintre jucători au fost de acord cu noile înțelegeri, însă Paul Anton și Adam Nemec, două piese de bază, nu au fost de acord cu înjumătățirea contractelor. 

Din informațiile FANATIK, cei doi jucători nu au fost de acord să ia mai puțini bani decât ceea ce este scris în contract. Totuși, Paul Anton este în continuare în discuții avansate cu cei din boardul DDB pentru rezolvarea situației.

ADVERTISEMENT

Suporterii-acționari au convins o bună parte a jucătorilor cu contracte mai mari să renunțe la o parte din bani până în vară. Astfel, Diego Fabbrini, Ante Puljic, Vlad Achim și alți dinamoviști au acceptat diminuarea contractelor și au semnat noi înțelegeri.

Paul Anton și Adam Nemec nu au acceptat înjumătățirea contractului! Mijlocașul a răbufnit la tv

Cu Paul Anton, suporterii din programul DDB au precizat că discuțiile sunt avansate și speră să ajungă la un acord pentru un contract diminuat față de cei 18.000 de euro lunar pe care îi are fotbalistul de încasat.

ADVERTISEMENT

De altfel, mijlocașul dinamovist s-a declarat dezamăgit după meciul câștigat împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, că o parte a jucătorilor au luat o parte dintre restanțele salariale, iar alții nu, după ce a intrat o tranșă din drepturile tv:

“Știți bine povestea, miercuri, niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce doar unii au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii”, a spus amar Anton.

ADVERTISEMENT

DDB, discuții cu Paul Anton pentru a continua la Dinamo: “Crede cineva că DDB ar comite eroarea de a pierde un jucător de talia sa!?”

Cei din programul DDB au precizat că au fost plătiți jucătorii care au ajuns la un acord cu DDB pentru mișcorarea contractelor, însă fanii-acționari au precizat că sunt aproape de a ajunge la o înțelegere și cu Paul Anton:

“Este adevărat că bani au intrat doar în conturile jucătorilor cu care DDB a ajuns la un acord, am anunțat public, însă asta nu înseamnă că discuțiile cu Paul Anton s-au oprit în vreun moment.

ADVERTISEMENT

Crede cineva că DDB ar comite eroarea de a pierde un jucător de talia sa!? Înseamnă că acel cineva nu înțelege că interesul DDB se confundă cu interesul lui Dinamo! Câinilor, un pic mai multă încredere, vă rugăm!”, se arată în comunicatul DDB.

Adam Nemec nu a acceptat mai puțini bani! Are salariu de 15.000 de euro pe lună

În ceea ce îl privește pe Adam Nemec, atacantul se află în aceeași situație și, cel puțin deocamdată, nu a acceptat să încaseze mai puțini bani decât ceea ce scrie în contract, adică 15.000 de euro lunar.

Fanii din programul DDB au preluat pentru moment controlul asupra clubului și speră să limiteze cheltuielile, în condițiile în care, oricum, datoriile celor de la Dinamo cresc de la o zi la alta. O bună parte dintre jucătorii spanioli aduși în vară și-au depus memorii și unii dintre ei, cum este cazul lui Rene Hinojo, vor banii până la finalul contractului.

Cosmin Contra și Javi Reyes au refuzat să renunțe la memorii

Andreas Mihaiu și Andrei Sin sunt ultimii jucători deveniți liberi de contract de la Dinamo și clubul trebuie să le achite restanțe salariale pe o durată de 4 luni. Memorii și-au depus și Florin Bejan și Ionuț Șerban, care în începutul lunii februarie ar putea deveni liberi.

Cosmin Contra și fostul preparator fizic, Javi Reyes, vor și ei să își recupereze banii. Fostul antrenor de la Dinamo vrea 75.000 de euro, salariul pe cele trei luni petrecute la club, în timp ce preparatorul fizic cere 30.000 de euro pentru aceeași perioadă.

  • 550.000 de euro a investit Pablo Cortacero la Dinamo
  • 35.000 de euro lunar avea salariu Aleix Garcia
ADVERTISEMENT