Paul Anton știe de ce are nevoie Dinamo pentru a reveni în top: „Să nu mai facă asta!”

Alin Miu   
în Dinamo
06/01/2019, 21:50
Paul Anton știe de ce are nevoie Dinamo pentru a reveni în top: „Să nu mai facă asta!”
Paul Anton știe de ce are nevoie Dinamo pentru a reveni în top

Paul Anton (27 ani) a jucat la Dinamo între 2015 și 2017, devenind pe final căpitanul echipei. O ofertă financiară excelentă din partea lui Anji i-a determinat însă pe șefii clubului din Ștefan cel Mare să-l vândă în plin sezon, fapt ce i-a înfuriat pe fani la acea vreme.

Anton evoluează în prezent tot în Rusia, însă la Krîlia Sovetov, iar momentan se află în pauză competițională. Sosit în România pentru a-și petrece scurta vacanță de iarnă, Anton a vorbit despre fosta sa echipă.

Și-a permis să le dea și un mic sfat șefilor lui Dinamo, cărora le-a transmis să nu mai schimbe antrenorii atât de frecvent dacă vor să câștige trofee.

Paul Anton știe de ce are nevoie Dinamo pentru a reveni în top

“Pentru a intra în play-off, ai nevoie de o minune. Dacă nu mă înşel, este o diferenţă de 9 puncte, ceea ce mi se pare foarte greu. Să recuperezi 9 puncte în cinci etape, e foarte greu. Dinamo ca să spere pe viitor la trofee şi la titlu, are nevoie de stabilitate, în primul rând.

 La nivel de bancă, să nu se mai schimbe atât de des antrenorii. Antrenorul are nevoie de încredere totală şi de libertate, iar Mircea Rednic a dovedit că este un antrenor care merită acest lucru, care a reuşit să obţină performanţe extraordinare din loturi mai puţin puternice” – a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.

Play-off, misiune imposibilă pentru Dinamo

Dinamo se află în acest moment la nouă puncte în urma Astrei, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat. „Câinii” vor juca primul meci din 2019 pe 4 februarie, pe teren propriu cu Poli Iași. Dacă nu vor reuși să câștige acel joc, își pot lua adio de la prezența în play-off. Ar fi pentru a doua oară la rând când Dinamo nu reușește să termine sezonul regulat între cele mai bune șase echipe din campionat.

Închide ×