Fotbal intern

Paul Anton, suspendat şi el pentru România – Serbia: “Oricine îmi va lua locul va ajuta echipa”

12.10.2018 | 09:00
Paul Anton suspendat si el pentru Romania  Serbia Oricine imi va lua locul va ajuta echipa

Paul Anton va lipsi la partida România – Serbia, programată duminică, pe Arena Naţională, după ce a fost avertizat în partida cu Lituania şi va sta pe bară pentru cumul de cartonaşe galbene. În aceeaşi situaţie este şi Alexandru Chipciu, cel care a deschis scorul la Vilnius.

Mijlocaşul celor de la Samara a discutat după Lituania – România 1-2 şi spune că jucătorul care îi va locul în echipa de start de la Bucureşti îşi va face bine treaba. Totodată, Paul Anton a ţinut să-l felicite pe Alexandru Maxim, cel care a marcat golul din final şi a adus prima victorie a “tricolorilor” din Liga Naţiunilor.

Ce zice Paul Anton după ce a fost suspendat pentru România – Serbia

“Eu am încredere că oricine îmi va lua locul, o va face foarte bine şi va ajuta echipa să facă un meci mare. Nu e o suprafaţă uşoară. O cunosc destul de bine, pentru că în Rusia mai sunt astfel de terenuri. Important este că eu şi colegii mei am ieşit sănătoşi, pentru că sunt riscuri foarte mari de accidentare.

O neatenţie acolo, au reuşit să facă superioritate în bandă, să vină cu centrare. Ne-au surprins şi au reuşit să înscrie. Într-adevăr, am ştiut că vor începe meciul în cinci şi jucând cu o linie de cinci ei, o să avem spaţii la mijlocul terenului, între linii. Eu zic că s-a văzut faptul că am jucat acolo, am pus probleme şi am reuşit să înscriem. Apoi au schimbat sistemul, au reuşit să echilibreze. Cel mai important e că am câştigat şi că suntem sănătoşi.

“Serbia e o echipă puternică”

“Un gol splendid. E calitatea lui. Ştim cu toţii că în astfel de faze îşi arată valoarea. Astfel de victorii sunt foarte frumoase, când reuşeşti să câştigi pe final. Dar nu e uşor. Serbia e o echipă puternică, dar noi avem mare încredere că vom face un meci mare, împreună cu cei din tribună. Am înţeles că vor fi în număr mare şi pe această cale le cer să fie alături de noi pe toată durata partidei, pentru că noi vom lupta pentru ei până la capăt“, a spus Paul Anton la finalul partidei.

Paul Anton suspendat şi el pentru România - Serbia. Mijlocaşul în timpul unui antrenament înaintea meciului de fotbal dintre România şi Muntenegru, din cadrul Ligii Naţiunilor
Paul Anton suspendat şi el pentru România – Serbia. Mijlocaşul în timpul unui antrenament