Fotbal intern

Paul Anton, transferul de Champions League al lui CFR Cluj înainte de meciul cu Dinamo Zagreb! Exclusiv

25.08.2020 | 12:15
Paul Anton transferul de Champions League al lui CFR Cluj inainte de meciul cu Dinamo Zagreb Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregăteşte pentru asaltul în cupele europene, unde obiectivul este calificarea în grupele unei cupei europene. FANATIK a aflat că formaţia din Gruia pregăteşte o lovitură chiar înainte de meciul Dinamo Zagreb, duel din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.


UPDATE, 25 august, ora 12:16. Paul Anton semnează acum cu CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Știre inițială: 24 august, ora 22:55.

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj l-a ofertat pe Paul Anton, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură de imagine pentru campioana României. Fotbalistul de 29 de ani este tentat să dea curs ofertei venite din Gruia, ceea ce l-ar ajuta să reintre în circuitul echipei naţionale a României.

Mutarea ar fi una gratis pentru CFR Cluj, după ce Paul Anton a rămas fără echipă în urmă cu două săptămâni. Krylya Sovetov Samara a anunţat că a încheiat colaborarea cu internaţionalul român, care era dorit de fanii “câinilor” la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Paul Anton ar putea să joace în Champions League cu CFR Cluj

Miercuri, de la ora 21:30, CFR Cluj se va duela cu Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, primul mare test al formaţiei din Gruia în actualul sezon. Clujenii visează la un parcurs cât mai lung în Champions League, iar Paul Anton este văzut drept o variantă foarte bună în compartimentul median.

Marele avantaj pentru Dan Petrescu l-ar reprezenta faptul că Paul Anton este un fotbalist experimentat, care în trecut a evoluat şi în liga a doua din Spania, la Getafe, unde a bifat 32 de meciuri. În plus, fostul dinamovist are 51 de partide în prima ligă din Rusia, unde a avut evoluţii bune.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Dinamo Zagreb, CFR Cluj îşi va afla pe 31 august adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar pe 1 septembrie echipa pe care ar urma să o întâlnească în play-off, fază în care meciurile se vor juca în dublă manşă.

Paul Anton, membru DDB şi variantă pentru Mirel Rădoi

Chiar dacă a plecat de la Dinamo în august 2018, Paul Anton nu a rămas impasibil atunci când a auzit de problemele de la Dinamo şi s-a înscris în programul DDB, creat de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan. În tricoul “câinilor”, mijlocaşul central a jucat 54 de meciuri şi a reuşit să marcheze 7 goluri.

ADVERTISEMENT

Paul Anton are 12 selecţii în echipa naţională a României şi devenise un favorit al lui Cosmin Contra, care l-a chemat la lot în meciurile din Liga Naţiunilor şi din preliminariile EURO 2020, unde a bifat trei partide în 2019.

CFR Cluj face curăţenie şi pregăteşte mutări

FANATIK a anunţat în exclusivitate numele celor patru jucători care se află pe lista neagră a lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a anunţat, după meciul cu Academica Clinceni, că vor urma plecări de la echipă, dar şi că îşi doreşte întăriri “fresh”.

Pentru actualul sezon, CFR Cluj i-a transferat pe Cristi Bălgrădean, adus liber de contract de la FCSB, şi pe Gabriel Debeljuh. Conform gsp.ro, Jakub Vojtus este aproape să semneze cu formaţia din Gruia.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton
ADVERTISEMENT
Tags: