Paul Codrea: “Sunt scârbit de fotbalul românesc”

Eduard Popa    Ionut Neamţu   
in Fotbal intern
27/03/2018, 10:28
Paul Codrea: “Sunt scârbit de fotbalul românesc”

Paul Codrea preluase în iarnă Ripensia Timişoara, echipă pe care a apucat să o antreneze în numai patru meciuri din Liga 2. Cu fostul internaţional pe bancă, Ripensia a obţinut un 1-1 în deplasare la Sportul Snagov, s-a impus acasă cu 2-1 cu Dacia Unirea Brăila, iar apoi a pierdut cu 2-1 pe terenul lui FC Argeş şi 3-2, la Timişoara, cu Chindia Târgovişte. După duelul cu dâmboviţenii, clubul a anunţat despărţirea pe cale amiabilă de fostul internaţional. 

”Colaborarea dintre Ripensia şi antrenorul Paul Codrea a încetat la scurtă vreme după partida pierdută de formaţia noastră în faţa celor de la Chindia Târgovişte. La puţin timp după finalul confruntării de sâmbătă, 24 martie, s-a hotărât, de comun acord, rezilierea angajamentului dintre clubul nostru şi fostul internaţional. Îi mulţumim frumos lui Paul Codrea pentru implicare şi pentru muncă depusă. Îi dorim multă baftă în continuare în meseria de antrenor!”, a fost comunicatul oficial al clubului.

Motivul real pentru demisia lui Codrea

Realitatea a fost însă că fostul internaţional a demisionat pentru că preşedintele clubului dorea să-i impună anumiţi jucători în echipă: “M-am convins de fotbalul nostru! E un fotbal chinuit, la liga a doua condiţiile sunt de liga a patra. Jucătorii sunt prost plătiţi, condiţiile de pregătire sunt proaste, Nu putem numi fotbal de liga a doua ce avem noi în România. La ora actuală sunt scârbit de fotbalul românesc, per total”, a spus tehnicianul, pentru gsp.ro. 

44 de selecţii la naţionala României are Paul Codrea

Închide ×