Life

Paul Diaconescu, prins de Justiţiarul de Berceni. Vedeta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! voia să se întâlnească noaptea în parc cu o minoră

Paul Diaconescu a fost prins de Justițiarul de Berceni în timp ce voia să se întâlnească, noaptea în parc, cu o minoră. Ce spune actorul despre fapta sa?
18.08.2022 | 20:30
Paul Diaconescu prins de Justitiarul de Berceni Vedeta de la Sunt celebru scoatema de aici voia sa se intalneasca noaptea in parc cu o minora
Paul Diaconescu a vrut să se întâlnească cu o minoră într-un parc la 2 noaptea. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Paul Diaconescu a fost prins “în flagrant” de către Justițiarul de Berceni, un vlogger celebru pentru capcanele pe care le întinde pedofililor şi prădătorilor sexuali. Actorul, care este și participant al noului sezon ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, voia să se întâlnească cu o minoră în vârstă de 15 ani, la ora 2 noaptea, într-un parc din Capitală. Asta în condițiile care el are 33 de ani.

Paul Diaconescu a vrut să se întâlnească cu o minoră în parc, la ora 2 noaptea. Cum se apără actorul

Atunci când s-a prezentat la fața locului, Paul Diaconescu a avut parte de o surpriză. În fața lui a apărut Justițiarul de Berceni și echipa care l-a ajutat să-i întindă o cursă actorului.

ADVERTISEMENT

Paul Diaconescu a început să devină ușor agitat și inițial s-a apărat, justificând că nu are voie să iasă din casă pe timp de zi, în urma contractului semnat cu Protv, prin participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De aici reiese și că el a fost eliminat din competiție.

Paul Diaconescu nu i-a propus totuși o relație intimă minorei (care face parte din echipa Justițiarului de Berceni-n.r), dar fapta lui ar putea fi considerată imorală, el acceptând să se vadă cu o tânără care nu are încă 18 ani împliniți.

ADVERTISEMENT
@catadinu663

@Paul Diaconescu Eliminat de la emisiunea ,,Sunt celebru scoate-ma de aici” ,se întâlnește cu o minoră de 15 ani in parc la 2 noaptea. El a spus că motivul iesirii la această ora târzie este datorat interzicerii de a iesi din casă pe timp de zi ( de unde am dedus eliminarea din emisunea ,,Sunt celebru scoate-ma de aici”. “)#pauldiaconescu #suntcelebruscoatemadeaici #protv #protvromania #justitiaruldeberceni

♬ sunet original – catadinu663

”Eu nu am invitat-o acasă, nu i-am propus nimic indecent. Am vorbit cu ea a doua oară live, am văzut-o la o petrecere. I-am văzut prietenul de atunci. Am întrebat-o dacă mai este cu el mi-a zis că s-au despărțit.

Am zis că cine știe ce se întâmplă, ea vrea să vorbească cu cineva. Mă consideram suficient de matur ca să pot să vorbesc”, a explicat actorul în timp ce a fost prins de Justițiarul de Berceni, apare într-un scurt video pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Paul Diaconescu, căzut în capcana Justițiarului de Berceni, a vrut să înceapă o relație cu adolescenta

Înainte de a se vedea față în față, actorul a purtat discuții pe telefon cu adolescenta, care l-a întrebat dacă vrea să fie prieteni sau o relație, iar el a ales varianta a doua.

”Te-am întrebat, vrei să fim prieteni sau vrei să avem o relație? Și ai spus relație”, îi spune tânăra care l-a atras în capcană pe Paul Diaconescu, şi care se aude într-un live de pe youtube.

ADVERTISEMENT

Atunci când i s-a atras atenția că este imorală fapta lui, actorul a spus că:

”De ce este imoral, că de aia am venit să vorbesc cu voi (….) Nu ți-am spus că putem să avem o relație consumată, ți-am spus că am putea să vorbim pe bancă la ora asta.

Este 1 jumătate noaptea. Ea a spus că poate ieși din casă, că atunci doarme mama ei, că vine pe o bancă să vorbească cu mine la ora asta”, s-a mai apărat Paul Diaconescu.

Justițiarul de Berceni nu a sunat la poliție. Care a fost motivul

În cele din urmă, Paul Diaconescu a dat mâna cu Justițiarul de Berceni și a plecat acasă. Vloggerul nu a sunat la poliție, deoarece concurentul de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu a întreținut raporturi sexuale cu minora. Justițiarul de Berceni a promis că va apărea în curând întreaga filmare, care va explica demersul său de a nu contacta autoritățile.

https://youtu.be/zXElgz8rspw?t=3413

Justițiarul de Berceni este faimos în lumea online-ului prin faptul că se dă drept minoră și vorbește cu presupuși pedofili. Atunci când dă ochii cu aceștia apelează la poliție.

Alexandru Constandachi, pe numele real, are 31 de ani și precizează că s-a inspirat pentru acțiunea sa din emisiunea lui Christian Sabbagh, ”Poliția în acțiune”.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink