Fotbal international

Paul Gascoigne ar putea ajunge la închisoare! Ce prostie a făcut Gazza!

19.11.2018 | 15:28
Paul Gascoigne are probleme mari cu legea

Paul Gascoigne a fost acuzat oficial de hărțuire sexuală de către autoritățile din Marea Britanie. Fostul mare fotbalist englez, ajuns acum la 51 de ani, a fost pus sub acuzare în urma unui incident care a avut loc pe 10 august în acest an, într-un tren. Paul Gascoigne este acuzat că a agresat sexual în mod repetat o femeie, în timp ce se afla într-un tren de călători, pe ruta York – Durham.

Femeia a sunat la poliție imediat după ce fostul fotbalist a agresat-o, iar autoritățile l-au reținut pe Paul Gascoigne în stația Durham, pe data de 20 august a acestui an. Legendarul fotbalist englez a fost eliberat ulterior, dar ancheta a continuat și acum Gazza va ajunge în fața judecătorilor într-un tribunal. “Paul Gascoigne, cu domiciliul pe Amy Street, Leicester, a fost acuzat și înștiințat de o faptă de agresiune sexuală”, a declarat un oficial al poliției engleze.

Paul Gascoigne ar putea ajunge la închisoare! Fostul fotbalist este dependent de alcool

Paul Gascoigne riscă acum să ajungă după gratii, soarta sa urmând să fie stabilită după o înfățisare la tribunalul din Newton Aycliffe, pe data de 11 decembrie. Atunci Paul Gascoigne va afla dacă își va petrece sărbătorile după gratii. Presa din Anglia scrie că în cel mai fericit caz, Gazza va ajunge la un sanatoriu, asta pentru că fostul internațional englez are probleme grave, fiind depedent de alcool.

Paul Gascoigne și problemele sale interminabile cu alcoolul

Paul Gascoigne este considerat unul  dintre cei mai talentați fotbaliști englezi din toate timpurile. Din păcate pentru el, cel poreclit de britanici Gazza, a avut mari probleme cu viața extrasportivă, căzând de câțiva ani buni în patima băuturii. Gascoigne a jucat 57 de partide la naționala Angliei, pentru care a marcat de 10 ori. Echipele de club la care fotbalistul a făcut istorie sunt Newcastle, Tottenham și Glasgow Rangers.

  • 57 de selecții are Paul Gascoigne în naționala Angliei