Sport

Se încing spiritele înainte de FCSB – Chindia Târgoviște din cauza transferului lui Paul Iacob: „Dacă-l voia, putea să-l ia de acum”

Transferul lui Paul Iacob la FCSB devine noua telenovelă din Liga 1. Conducerea dâmbovițenilor a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că îl dorește pe fundașul în vârstă de 25 de ani.
13.02.2022 | 13:09
Se incing spiritele inainte de FCSB  Chindia Targoviste din cauza transferului lui Paul Iacob Dacal voia putea sal ia de acum
Florin Lucian Tanase si Paul Alexandru Iacob in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 2 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB și Chindia Târgoviște sunt adversare în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, duminică, 13 februarie, de la ora 19:55. Meciul se va juca fără spectatori, din cauza incidentelor provocate de ultrașii roș-albaștrilor la derby-ul cu Dinamo.

Înaintea meciului, Gigi Becali a confirmat că este interesat de Paul Iacob. Fundașul în vârstă de 25 de ani este în ultimele șase luni de contract și poate semna cu oricine dorește, având în vedere că la vară va deveni jucător liber.

ADVERTISEMENT

Paul Iacob, mărul discordiei înainte de FCSB – Chindia Târgoviște

La scurt timp, managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a ieșit public și a declarat că echipa pe care o conduce nu mai este interesată de serviciile fotbalistului crescut la Academia Hagi. Toată această tevatură i-a deranjat pe șefii Chindiei.

Președintele Marcel Ghergu e de părere că FCSB nu și l-a dorit niciodată cu adevărat pe Paul Iacob și că totul a fost doar o strategie.

ADVERTISEMENT

„Avem suficientă experiență ca să gestionăm situația. Dacă cei de la FCSB și-l doreau, puteau să-l transfere de acum. Iacob are clauză de eliberare. Probabil au fost discuții. Dacă-l doresc, să-l și ia.

Ce mai e corect azi? Suntem obișnuiți cu tot felul de lucruri. Noi ne-am văzut de treaba noastră. Am discutat cu Iacob, va sta cu siguranță până la vară. Poate va rămâne și după. Așteptăm și noi cu interes să vedem ce va fi. Probabil că cei de la FCSB și-l doresc. 

ADVERTISEMENT

E presiune pe jucător, dar e echilibrat și puternic. Nu cred că va avea nicio problemă. Probabil că va juca azi. E un fotbalist de bază și probabil va juca. Nu e ca în cazul lui Yuri de la Gaz Metan. Probabil că el va pleca de azi sau de luni la CFR Cluj. La Iacob nu se pune problema asta”, a spus Marcel Ghergu la PRO X.

FCSB are nevoie de victorie pe Național Arena, pentru a ține pasul cu liderul CFR Cluj. Campioana en-titre s-a distanțat la nouă puncte în urma victoriei cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

De ce nu îl mai vor roș-albaștrii pe Iacob. Motivul invocat de Mihai Stoica

Cotat de transfermarkt.com la 900 de mii de euro, Paul Iacob nu mai este dorit la formația vicecampioanei din cauza faptului că interesul pentru el a apărut deja în presă, iar acest lucru a dat startul licitațiilor. Cel puțin asta susține Mihai Stoica.

„M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitații. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, și o să-i spun că eu nu mai… sunt alte echipe care îl pot lua.

Până la urmă, am atras atenția celorlalte competitoare că e jucător de FCSB”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,53 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT